IRC-Galleria

Shadove

Shadove

on mielikuvitusolento

VUUN.Lauantai 09.01.2010 16:57

Kahvin höyryämistä katsellessa tuli ihan yhtäkkiä semmonen olo, että alkas vaikka täyttämään tätä blogin kuvatusta muka hauskoilla ja muuten melkein jännittävillä tarinoilla ajatuksistani.

Kello on nyt 14:44

Ulukona on ihan valakosta ja olisin kovasti halunnu mennä käymään kävelyllä. Kuitenkin käynnistin tietokoneen, keitin kahvit ja aloin viettää laatuaikaa näiden kahden kanssa. Ihan niinku jokaisena aamuna. Netti on nii täynnä ihan mitä sattuu, että sitä katsellessa menee aikaa hyvin huomaamatta. Ja kaiken tämän jälkeen päädyn tuottamaan sinne sisältöä itsekin.

Miksi?
Miten tämä on parempaa ku yksityiseen päiväkirjaan kynällä kirjottaminen? Tänne ei voi edes kirjottaa yhtä vapaasti. Ehkä minussa asuu pieni toiveikas olento. Se toivoo, että päästän suustani jotain niin jännää, että joku sen luettuaan jättää älykkään kommentin ja saan vaikka uuden näkökulman asiaan. Mahdollisuudet tähän ovat tosin hyvin marginaaliset. Olen vip-käyttäjä, mulla on siis kävijälaskuri. Useimpina päivinä se näyttää nollaa. Viikossa mua käy kyttäämässä keskinmäärin 5-7 ihmistä. Tai yks ainoo tyyppi useita kertoja?
Rajaamalla merkinnät näkymään vain kirjautuneille rajoitan lukijakuntaani entisestään. Menestys on siis taattu.

Ehkä tämä tulee ottaa...jaa? Kirjottaminen on yleisesti hyväksytty hyvänä pidetty harrastus. Hanski harrastaa. Vuosia oon hokenu että "en harrasta". Jokunen henkilö on joskus sanonutki, et mää tarvisin jonku harrastuksen. Olkaa siis valmiina. Nyt se alkaa, ja kestää kunnes unohtuu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.