IRC-Galleria

Shady]

Shady]

diggailee natua <3

Uusimmat blogimerkinnät

Alho oli tosi jees. :-)Sunnuntai 02.08.2009 17:34

joku on varmana tarkkaillu mua.Maanantai 06.07.2009 17:02

Härkä inhoaa kylmää ja kuumaa ja yksinoloa ja seuraa ja kovia ääniä ja liikaa hiljaisuutta... Härät ovat todella heikkoja ihmisiä sisältään ja valittavat joka asiasta. He kuvittelevat olevansa vahvoja ihmisiä, mutta todellisuudessa he ovat varsinaisia jeesmiehiä ja -naisia. Härälle ei koskaan käy mikään. Härät nukkuvat paljon. MOTTO: "Emmää..." TYÖPAIKKA: aina kun menet asioimaan jonnekin, jossa pitäisi saada joku hoitamaan asiasi jämptisti, esiin piipertää koko työpaikan ainoa härkä, joka sanoo "kyllä" aina kun sinäkin sanot ja "ei" aina kun sinäkin sanot. AUTO: iso ja vähäkuluttava.

murr.Maanantai 29.06.2009 14:54

väsytystyttää. heräsin taas ko nuo naapureitten koirat tykkäs rupatella keskenään. -.-
teki mieli menä ulos karjumaan niin kovaa että linnutki ois tippunu puista.

en kuitenkaan menny. ne koirat tais aistia mun aikeet ko ne hiljeni kummasti sillein yhtäkkiä - ilman että edes poistuin talosta.

[Ei aihetta]Keskiviikko 03.06.2009 21:31

Uhkailu on parisuhteissa ja muissakin suhteissa kaiken A ja O. :)

monday day.Tiistai 28.04.2009 00:33

oli ehkä hieman liian hyvää seuraa ku Huippumalli haussaki alko vaikuttaa ihan viiden tähden komedialta.

ps. "Laitetaan limsaa sen limsatankkiin" mm-m.
pps. onneks ei menty pimplaamaan.
ppps. bokserit on kivoja. ja napukarvat hupsuja.

kohta on kaakku nimimerkin perässä.Torstai 23.04.2009 02:57

"Kala on kaveri - ei sapuska"Perjantai 10.04.2009 15:22

"OPISKELUN VAAROISTA"Maanantai 09.03.2009 20:13

Tässä pilke silmäkulmassa luettavaksi tarkoitettu tarina kaikille teille, jotka ette vielä ole sortunut opiskelun inhottavaan todellisuuteen. Jussi, 26, ei halua esiintyä omalla nimellään. Hän on opiskelija, mutta toipumassa hyvää vauhtia.


"Jo joskus lukioaikoina puhuttiin kaveriporukassa opiskelusta, että pitäisköhän kokeilla. Kun lukio sitten loppu, mä luulen että mun elämään synty jonkinlainen tyhjiö. Mä rupesin täyttään sitä opiskelulla.

Se alko aika viattomasti. Mä rupesin pyöriin korkeakoululla ja sain uusia kavereita. Äiti oli jo silloin huolissaan. Pelkäsi varmaan, että musta tulee samanlainen kun faijasta. Se ei tee mitään muuta ku röhnöttää sohvalla ja opiskelee.

Mä en ekaks tajunnu, kuin paljon rahaa siihen voi upota. Proffat tarjos ekat prujut ilmaseks. Ennen ku mä tajusin, mä olin sellasessa kierteessä, että niitä oli pakko hankkia vaan lisää. Pian piti saada kirjoja ja laskimia. Kun fyffe loppu, oli pakko turvautua käytettyihinkin.

Mun kaverit jäi. Ne joskus soitteli ja kyseli et enks mä tulisi kaljalle, mut mä tapailin vaan mun opiskelukavereita. Joskus me sulkeuduttiin mun huoneeseen opiskeleen. Meil oli aina Orekit mukana, ja niitä sitten vertailtiin. Pari kertaa mä kokeilin humanistisiakin. Niist pääsi tavattoman korkeelle.

Kyl se kai on niin että perusaineet toimii porttina pääaineeseen ja sivuaineisiin. Monet sortuu myös sekakäyttöön ja hakee viboja yliopistoltakin. Ei se auta vaikka tietää, että opiskelu johtaa ennenaikaiseen valmistumiseen. Tän systeemin lonkerot on kaikkialla. Jo pelkästään Otaniemessä on mafia, joka levittää prujuja, Otatieto. Netissä leviää Topi-järjestelmän kautta tiedot tenteistä ja kursseista.

Pahimpina aikoina kävin tenteissä monta kertaa viikossa. Mä oon tajunnu, ettei tälleen voi jatkua. Mä löysin Irti Opiskelusta ry:n ja olen käyny niitten kokouksissa. Pari kertaa oon kyllä sortunu, kun joku kaveri on tullu näyttämään uutta matikankirjaa tai vihjassu jostain tentistä. Mä oon ikuinen opiskelija, mutta otan päivän kerrallaan ja yritän pysyä optimistisena."


löysin netistä. aika huisi. haha. :D

Meni hiihtoloma äkkiä. : <Sunnuntai 08.03.2009 20:12

Olin siis sen loppuloman tatun (ja henrin) kans Ossauksella. Oon ihan väsyny ton reissun jälkeen. Tehtiin kaikkea ihan tyhmää, eli toisin sanoen oli ihan mukavaa. :D Mitähän kaikkea sitä tuli tehtyä?

Ainakin:
- laiskoteltua
- laskettua pulkkamäkeä!
- kasvatettua habaa (tatu istu pulkassa ja raahasin sitä n. puoli kilometriä) haha.
- pilkittyä !
- syötyä karkkia
- katsottua ku tatu teki lumitöitä (hähä)
- pelattua Hotellia..

Jeps, ei nyt muista. Nii joo. Oona ja Juho kävi siellä myös. Niiden kans käytiin pilkillä. En saanu yhtään kalaa, mutta sain raahata oonaa pulkassa umpihangessa monia monia metrejä. X) se on mun kahdeksan vuotias serkku. Se ja Juho ei ujostellu Tatua yhtään, tosin Tatu sai Oonan toimesta uuden nimen. Tomppa. Oona on reilu.

Tatu: "miks sää sanot mua Tompaks?"
Oona: "Voimmie sanoa sinua Teemuksiki"

Onpas monta vaihtoehtoa.. :'D haha.

Juho: "Sinun poikaystävä on kiva."
Oona: "Sinun poikaystävä on hyvä kutittammaan!"

oivoi.. :'D I don't wanna go back to school. Ei tunnu siltä että huomenna jaksais muka lähteä kouluun.

innostuintaas kattomaa muumeja.Lauantai 07.02.2009 15:27

Muumilaakson tarinoita - Punainen kuu

vähä tuo haisuli on komia. :'D oli pakko ottaa screenshottia.