IRC-Galleria

Shady]

Shady]

diggailee natua <3

Uusimmat blogimerkinnät

AAA. <3Torstai 31.05.2007 19:51

Saamme kaiken! :D Arilta tuli levy, ja on tulossa pian kirja, ja just kuulin että siitä tehään leffaki ! nou veeeei. :D <3

Fuel for the fire. <3Keskiviikko 30.05.2007 18:37

Se tunne ku saa repii sen muovin pois tost levyn päältä.<3

ehh.Keskiviikko 30.05.2007 01:48

Ari, osaisitko pystyttää teltan? *räpsräps*

Ari on höpö :D<3Sunnuntai 27.05.2007 01:04

''Olin kova kiipeilemään
puissa. Jäin kerran
hupustani kiinni pihamme
omenapuuhun ja roikuin
oksasta monta minuuttia. En
meinannut saada henkeä ja
kähisin. Onneksi mutsi
huomasi mut keittiön
ikkunasta ja pääsin alas.'' -Ari

JES!Lauantai 26.05.2007 19:11

Sainpas sen nauhalle, prkl. :D

hmm..Torstai 24.05.2007 22:56

Rest In Peace. Kiitos hyvistä numeroista.

JAUUU!!! :D Lauantai 19.05.2007 21:14

Tää tyttö pääsee näkeen, Arin. Jaksass vaan oottaa. :D Ja Marja lähtee mukaan, tai mä sen mukaan tai kumpikaa ei kummankaa mukaa ko mennää yhessä. :'DD Mut pakko ainaski MENNÄ!! :D:DD<3 SEKOSIN. Tule Ari tule. :') <33

Hear my call. <3Maanantai 14.05.2007 01:51

Early in the morning
I'm still wide awake
It's hard to sleep
I'm lying on the floor

Hours keep on rolling
I wonder if I'm late
Gotta get a grip
I'm falling more and more

kertosäe:
Have a little faith
Just a little trust in me
I need your belief
To have my relief
To set me free

kertosäe2:
Can you hear me calling your name?
I'm trying to reach out to you
Take my hand now
Or fake it somehow
Because I just can't take the truth
Hear me calling your name
I feel I'm depending on you
My heart's bursting out
I scream and I shout
Can you hear my call?

There are moments when I feel so weak
And times when I feel down
But I always fight it back
Can't stand my ground

kertosäe

kertosäe2

They say that the wounds will never heal
If the scars will remain no matter what you feel
Just live your life, you're awake
Don't give a damn what they say
Higher you climb
Harder you fall
That makes you stronger than all

kertosäe

kertosäe2 (2x)

hahaha. hyvä tuuri. :'DLauantai 12.05.2007 16:58

Henri avaa oven ja kävelee Niinan huoneeseen:

Henri: "Huoh.. Nyt Jassu on kyllä tehny kaiken. Se on oksentanu mun lakkiin, paskantanu mun hanskaan, ja kussu mun kenkään.." *kävelee haikeen näkösenä pois*

EI hitto mää repesin sille. :'D vaikka ei sais hei nauraa. :'DD

Arista kirja. Oijeeah. :DTiistai 08.05.2007 20:48

Tuore Idols-voittaja Ari Koivunen on saanut tuta suuren maailman meiningin, sillä muutto pääkaupunkiin, kuun vaihteessa ilmestyvä ensilevy ja päälle päätteeksi kokonainen uutuuskirja Arista pitävät hevimiehen liikkeessä. Kesäkuussa ilmestyvässä kirjassa kerrotaan Idols-staran elämästä läheisten ja miehen itsensä suulla, mutta Ari itse oli vielä Viihdeuutisten haastattelussa sisällöstä vielä taivaallisen tietämätön.

http://viihde.mtv3.fi/videot/index.shtml?2007/5/100023


Tuoreesta Idols-voittajasta Ari Koivusesta julkaistaan kirja. Kesäkuun 6. päivä kauppoihin ilmestyvässä teoksessa Arin elämästä ja esikoislevystä puhuvat Ari itse, hänen läheisensä ja levyn tekemiseen osallistuneet muusikot. Ainoastaan julkisuutta kartteleva Arin tyttöystävä ei ole varmistanut osallistumistaan kirjaprojektiin.

Ari Koivusen faneille koittaa pian kissanpäivät, sillä 30. toukokuuta ilmestyy Hevi-Arin esikoislevy ja vain viikkoa myöhemmin laulajasta kirjoitettu virallinen kirja. Arilta ja levy-yhtiöltä siunauksen saanut kirja on suunnattu ensisijaisesti Ari-faneille, mutta kirjan kynäilleen Pauliina Tuomolan mukaan teos tarjoaa mielenkiintoista luettavaa myös Idols-faneille ja hevidiggareille.

- Pääpaino on ensimmäisen levyn tekemisessä. Eniten on mietitty hevipuolta. Kirjassa on paljon nippelitietoa, joka kiinnostaa hevifaneja. Kirjaan on haastateltu Arin levyllä soittavia muusikoita ja muusikoita, joiden kanssa Ari soittaa livenä. Lisäksi on Idols-tuomareiden haastatteluja. Juhani Merimaa puolestaan arvioi Arin menestymismahdollisuuksia, Tuomola kertoi tänään Viihdeuutisille.

Idols-kisan myötä julkisuuteen singahtaneesta Koivusesta on kirjoitettu viime kuukausina lukemattomia palstamillimetrejä. Vaikka media on kaivanut lähes kaiken esiin laulajan menneisyydestä, silti kirja lupaa uutta kerrottavaa ja paljastuksia Idols-voittajasta.

- Kyllä 22 ikävuoteen mahtuu kaikenlaista. Jos Anna Abreusta olisi pitänyt tehdä kirja, niin itse olisin toimittajana kieltäytynyt, koska 16-vuotiaasta ei ole paljon kerrottavaa. Ari on poika, joka ei koulussa pärjännyt hyvin, mutta on sitten kuitenkin löytänyt oman juttunsa. Hän on musiikkipuolelle päässyt hienoon alkuun, kirjailija perustelee.

Harvasta tähdestä kirjoitetaan kirjaa uran kalkkiviivoilla. Ari-kirjan ajankohta voi tuntua joistakin aikaiselta, mutta tekijä uskoo kirjan olevan ajankohtainen.

- Miksi ei nyt? Idea kirjaan tuli yhdeltä kuvaajalta, joka oli ottanut Arista kuvia soittamassa rumpuja hevijameissa. Kun ideaa hetken mietittiin, niin tultiin siihen tulokseen, et miksipä ei. On paljon turhempiakin kirjoja kirjoitettu, Tuomola totesi Viihdeuutisille viitaten Susan Kurosen taannoiseen kohukirjaan.