IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Shalla

Shalla

taarikon ystävä

no uh. Torstai 11.05.2006 18:58

1. Nimi
shalla shalmiainen

2. Milloin olit ensimmäisen kerran alkoholin vaikutuksen alaisena?
varmaankin oikeesti ysin vappuna vähän mut sit repäsin ja join huimat 4 sidukkii(!!!) viitaniemessä koulun lopettajaisissa ja olin humalassa ja oksentelin veneiden päälle ja vierin rinteitä ja ah. en silti kadu, hieno tarina kerrottava lapsen lapsille :D tai jotai.

3. Piditkö siitä?
pidin kahen ekan pullon jälkeen mut oksentelu ei oo mun juttu<3

4. Miten olet kehittynyt juojana?
no en usein oksentele... ja teen kaikkia hyviä drinksuja enkä pelkästään jotai mehuu ja venttii. :D tuntuu et ehkä tiedän rajani, ja kun rupeen näkee neljänä, en enää kaada mitään kurkkuuni.

5. Lempi juomasi?
ilmeisesti ei enää olla tossa alkoholiaiheessa. vastaan vaiks et vesi, pepsi max(uskomatonta et vaihdoin kokiksen pepsiin. MUTTA kokislaitti on pahinta evö.) ja diggailen myös paljon simasta. ainakin immun ja outin äitien simat on herkkuu. (tajusin just et tää taitaa ollakkin joku alkoholikysely(blondi!) joten vastaan vielä kerran tähän että: caipi rosca ja mansikka ivanov maistuvat taivaalta.)

6. Menetkö yleensä baariin a) Istuskelemaan parin juoman ääreen b) Ottamaan sopivasti, ehkä tanssimaan ja sosialisoimaan c) En muista, melkein aina perseet olalla
vastaan näistä et Bee. mut kesäaikaan terassilla toi A vastaus on myös hyvä.

7. Miksi? Oletko ajatellut/kokeillut vaihtoehtoisia illanviettotapoja?
mua kiinnostais toisaalta tietää et miltä tuntuis olla niiiin ihkuperseet et menettäis muistin siitä illasta. en ole sitä kokenut, vaikka on tullu otettua liikaa joskus. mut en silti haluis. mut ihan mielenkiinnosta. en vaa usko ihmisiä et ne ei muista vaikka et on tanssinu alastibaarissa ja pannu vääriä miehiä/naisia. Siis: on vaa nössöö ku ei kehtaa myöntää. viina ei vie muistia! :DD

8. Mitä tapahtuu jos oksennat? a) Ilta pilalla. Kotiin nukkumaan b) Kokoan vähitellen itseni ja yritän jatkaa c) Juttu ei edes katkea oksennuksen ajaksi
Hyi ei ainakaan Cee :D En usein nykyään kyllä siis oksentele, mutta ehkä meen kotiin ku alkaa laatoitututtamaan, koska baarin vessaoksentelut on kamalia. Mut jos jo alottelu vaiheessa oksentaisin kotona (miks?) ni ehkä kokoisin itteni ja lähtisin jatkaa iltaa.

9. Oletko tapaturma-altis viihteellä?
en, joskus joku mustema tullu ku oon johonki törmänny ehkä...( viina ei edelleenkään siis vie muistia, mutta en vaa muista ku on niin kauan siitä ku on sattunu.)

10. Onko tapanasi kämmäillä?
ei Olee.

11. Millä tavoitteella yleensä lähdet kupille?
rentoutumaan ja jättämään muut asiat hetkeks sivuun. ja tietty pitämään hauskaa, mut se ei aina onnistu niin hyvin, ku esim. vappuna. :)

12. Onko sinut helppo taivutella mukaan?
ei mua tarvi taivutella. oon yleensä lähössä jokatapauksessa...

13. Onko ajatus kuskina olosta mahdoton?
on se vähän, ku ei oo omaa autoo, enkä tykkää ajaa muitten autoilla, mut kyl mä joskus oon ollu kuskina ja se on kivaa. :)

14. Mikä on yleisin fiilis seuraavana "aamuna"?
jeepileet. päätä särkee joskus ja seki johtuu yleensä tupakan savusta baarissa.

15. Minkä koet suurimmaksi ongelmaksesi alkoholin käytössä?
no se että rahaa menee ja sit aamulla miettii, et aika turhaan pistin taas rahojani.

16. Aiotko tehdä asialle jotain? Mitä?
no voisin lähtee ostaa tallinnasta virumäyriksen.

17. Mitä juomaa et ENÄÄ voi sietää? Miksi?
no en juo enää päärynä venttii, enkä karhu IVA:ta, enkä päärynä Dark siideriä(ei sitä kai enää olekaan)... oon juonu ja oksennellu noita sillon ku en päässy baariin ja sillon ku alotin baarissa käynnin... ihku pohjajuomat.

18. Oletko oluen ystäviä?
nykyään pystyn sitä juomaan...mut en paljoo. se on ehkä vaan kaveri, mielummin ku ystävä...tai ehkä vaa tuttava... tai sellanen jolle ehkä nyökkää ku tulee kadulla vastaan.

19. Oletko ikinä valmistanut itse omia juomiasi? Kerro siitä.
en oo ite tehny viinaa. enkä viinii. drinksui oon :D hyvä minä.

20. Lemppari baarisi/bilemestasi?
vankkuri on aika kolee.. mut nykyään käyään paljon myös partissa.

21. Mihin et jalallasi astuisi?
tykkään kyllä sillai piipahtaa kaikissa... hmm. ehkä joku lähiöbubi, mut niissäkin on usein karaokee ja muuta, ja sit niissäkin on kiva käyvä vaiks yhellä. Mut blazeen en kyllä oo menossa.

22. Millaiset ihmiset sinua ärsyttävät keittopäivänä?
sellaset jotka lähtee mukaan vaikkei haluis ja sit valittaa kokoajan et paska paikka ja paska meininki ja on vielä parhaassa tapauksessa selvinpäin ja valittaa ku känniset käyttäytyy niin oudosti.

23. Onko OMA käytöksesi joskus ärsyttävää?
aivan varmasti.

24. Tuntuuko koskaan siltä että tuhosit elämäsi eilen kännissä?
no ei :D

26. Milloin olet seuraavan kerran humalassa?
toivottavasti huomenna... ainaski vähän hubelissa.

27. Kuinka suuren loven "iltaelämä" tekee kukkaroosi?
sellasen normin. en tajuu ihmisiä joilla saattaa mennä joku 500euroo illassa, mut vähän sen mukaan paljon on rahaa, ni ehkä 20-60 euroa.


voisin huvikseen haastaa muutaman känniääliön tähän itseni lisäksi :D

vaiks

immu
emmi
aapo
kesti(jos ei oo vielä tehny)

emmä muita. tehkää jos haluutte. :D ja tajutkaa nopeemmin ku minä et kaikki kysymykset koskee alkoholia :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.