IRC-Galleria

Murheinen hurraa-huuto.Eihän irtoa?Perjantai 28.04.2006 02:02

Hmmm.Pienen pieni mieleni on aivan täynnä kakkaa.Kaikki väsyttää.Oon ihan turta ja toivon että kaikki jäsenet vain tippusi minun yltä pois eikä jäljelle jäisi enää mitään.Ei ihan mitään.
Pahinta tässä on kai se,etten tiiä etes että mikä ihme mulla on.Mutta eikai se nyt niin kovin suuri ihme ole jos JOSKUS tuppaa vituttamaan.Minua kun tuntuu vituttavan vähän liian usein.
Olen majaillut täällä Puolanka-cityssä viimesen viikon,alkaa hermot mennä vaikka kyllä on mukavaakin ollut.En ehkä vain ole niin seurallinen ja sosiaalinen ihminen,että jaksaisin olla sukulaisteni seurassa 24 tuntia päivässä,tiedä sitten.Kaipaan omaan rauhaan ja pyhään yksinäisyyteen möyröttämään,niinkuin täti aina tapaa sanoa:)

Minulla on sisällä aivan suunnaton ikävä.Sen verran tiedän,että sen ikävän juuri asuu eräässä ihmisessä.Kun ei kuulu mitään neljään päivään,niin voi syystäkin olettaa,että tämä on unohtanut.Ei ole mukavaa kun joku unohtaa.Usko minua.

Kuuntelen Green day:tä.Sekin kirvelee vielä kaiken muun kakan lisäksi,että jätin pöljyyksissäni kaikki levyni ja soittimen kotiin.Ikävä Mew:tä,Jack Johnsonia,Kari Tapiota...:)

Sain täällä ollessani myös päähäni,että oon ihan mahottoman lihava.Serkku meinasi nakata minut saunassa kiukaalle istumaan ku en suostunu olemaan aiheesta hiljaa:)No en ehkä oo ihan kauhea mätisäkki,vielä,mutta minkäs voin jos en itsessäni viihdy näinkään?pakko siis tehdä asialle jotain,vaikka heti kun pääsen kotiin.Olen minä kyllä täälläkin käynyt ulkona kävelemässä aika kiitettävästi,rakon sain ihan jalkaan.Mutta ei se vain tunnu missään näkyvän.Varmaan vejän sitten sitä kuuluisaa ruokaa sen eestä mitä liikun:)

Tämä oli senkin takia aika paska päivä 8eli vielä jatkuu:))ku piti siivota niin perkeleesti.Kaksikerroksinen talo,vie matot ulos,imuroi,luutua,pyyhi peilit,vie roskat,tyhjennä astianpesukone ja täytä se uudelleen,pyyhi pöydät ja kopistele matot.Sitten ihmetellään ku on känkkäränkkä:) Ihmiset hei!

Tuntuu olevan ikävä vähän kaikkea:kotiin,(äitiä ja isää,missä sitten ikinä asuvatkin)Katria,Joonasta,Hellua,Jonnaa,Annia,Tiinaa,erästä henkilöä,tupakkaa...:) Halkean kohta tähän oloon.Varmaan aika viisasta jos lopettaisin tämän ruikutuksen ja menisin kiltisti nukkumaan.Tekee vain mieli tupakkaa.Varmaan jotain kymmenen olen vetänyt tänään,mutta silti! haluaisin jo lopettaa ja yritänkin tuon sippiaskin jälkeen.Joo joo Sari,joo joo!

Haluaisin uimaan.Miksei se kesä voi jo tulla?Oi aurinko,paistathan sitten minuunkin,jooko?
Mutta joo,nyt öitä!kiitos kaikille kanssaeläjille,olette ihania.Muiskis<3 :)
Rakas pieni ihana kotini,huomenna minä tulen! sitten omalle parvekkeelle tupakalle tai rakkaan naapurin Katrin parvekkeelle...:)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.