IRC-Galleria

Vastauksia, vol 5Keskiviikko 11.10.2006 02:02

Tehtävänanto: Kirjoita kymmenen asiaa, mitä ET halua ihmisten tekevän sinulle, ja mitä HALUAT ihmisten tekevän sinulle, sen jälkeen haasta viisi kaveriasi.

Vastaan kysymyksiin, mutten tapani mukaan haasta ketään. Se täyttäköön kyselyn, jota kiinnostaa. Itsekin löysin tämän tutun päiväkirjasta.

ÄLÄ TEE
1. Älä moiti painoani minun kuullen.
2. Älä moiti lauluääntäni minun kuullen.
3. Älä vittuile. Vain moukat vittuilevat, ihmiset keskustelevat.
4. Älä kutsu larppaamista pikkulasten metsäleikeiksi lakanaviitoissa. Larppaaminen voi olla hyvin paljon muutakin, ja väitän, että se voi olla jotain hyvinkin kasvattavaa.
5. Älä luokittele kaikkia animen katsojia samanlaisiksi. Olet kuitenkin väärässä.
6. Älä jaksa jatkaa akateemisen koulutuksen paheksumista. Useammin kuulee heidän muka aliarvioivan muita, vaikka hyvin usein tilanne on päinvastainen.
7. Älä perustele asioita liian tunneperäisesti.
8. Älä tarjoa minulle uskontoasi, oli se mikä hyvänsä.
9. Tämä saattaa kuulostaa erikoiselta, mutta älä ota minua kestoprivaksesi irkissä. Ahdistun, jos ihmiset suoltavat minulle tekstiä privaan vain siksi, että sellainen on mahdollista. Suhtaudun irkkiin kuin mihin tahansa kommunikointivälineeseen. Puhua voi ja pitääkin, kun on asiaa. En todennäköisesti ole kuitenkaan kiinnostunut kuulemaan privassa siitä, millä perusteella valitsit aamulla sukkasi.
10. Älä yritä päätellä ihmisestä kummosempia sen perusteella, että hän irkkaa.

TEE
1. Aloita keskustelu jostain filosofisesta aiheesta kanssani.
2. En pelkää haleja. Suomalaisten pitäisi halata enemmän ystäviään.
3. Osallistun mielelläni kaikenlaisiin miitteihin, niihin voi minut kutsua :)
4. Kahvittelu on mukavaa.
5. Tule mukaan vaikka tanssiryhmä Linnean harjoituksiin. Siellä on mukavaa porukkaa ja samalla oppii muutaman jännän tanssinkin.
6. Ole valmis muuhunkin toimintaan miiteissä / muissa tapahtumissa kuin armottomaan kännäämiseen.
7. Ole avoin. Ei kaikki anime ole valtavasilmäistä söpöstelyä, ei kaikki tietokoneiden äärellä viihtyvät ole ihmissuhdetaidottomia peliaddikteja.
8. Älä suotta pelkää minua. Joskus on tullut vastaan joitain, etenkin minua muutamaa vuotta nuorempia ihmisiä, jotka eivät uskalla sanoa mielipiteitään, koska pelkäävät omiani. En minä pure - ellei joku pyydä :)
9. Jos teet kanssani jotain projektia tai olet vaikka samassa opintopiirissä, ole kiltti ja tee hommasi. Olen stressaantuvaa sorttia ja on hankala suhtautua ryhmätöihin hyvin, jos ei ole täyttä luottamusta siihen, että muutkin hoitavat osansa. Olen liian monta kertaa joutunut vastaamaan muidenkin asioista.
10. Hymyile! :) Hymyilen takaisin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.