IRC-Galleria

Sherihvi

Sherihvi

2018..... I'm too old for this..

Idolsshit - revisitedKeskiviikko 25.04.2007 02:22

Joo se meni Idolsshititkin ohitse niin että posahti.

Ennalta arvattavasti uuden Idolisshitin tittelin korjasi itselleen Ari "Hevi-Ari" Ari.
Kakkoseksi kiri tiukassa skabassa Anna "pissis-anna" Abrööö. Kolmanneksi tullutta ei jaksa muistella mutta huhu kertoo että kolmanneksi tullut oli joku HIFK-fani jota kiinnostaa Katajan Jannen mukaan Karalahden meisseli. Miksi muuten Kataja sai postissa meisselin? Eikös sen meisselin pitänyt mennä sille Hifkittäjälle?

Hyvä lukea Ilta-Sanomista: "Idols-Kristian" haukkuu Arin ja Annan. Loppupeleissä Kristianin haukkumiset oli suurinpiirtein sitä että Kristianin mukaan Ari on "rajottunut" ei siis henkisesti taikka fyysisesti vaan kaiketi musiikillisesti. Kyllähän se Ari vetää kivasti Stratovaariusta ja Maidenia mutta mielenkiinnolla odotan Arin omaa tuotantoa. Se on asia erikseen kun vedetään toisten biisejä ja vedetään omia biisejä. Siinä se Idolishitin arvo punnitaan miten oma tuotanto pärjää.

Eipä päässyt Anna ja Kristiinakaan helpolla......hetkinen eikös otsikossa mainittu vain Ari ja Anna? Kolmossijalaiset unohtuu näköjään valoakin nopeammin! Anyways Kristian omien sanojensa mukaan helpottui kun Ari voitti sillä Anna ja Kristiina ei kuulemma olisi kestäneet näitä vaativia Idolsshitin paineita.

Annasta puheenollen Oho-lehdessä (tai vastaava paskalehti) oli mielenkiintoinen otsikko: "Idols-valvonta petti: Anna veti laittomat kännit Idols-jatkoilla". Heh ensin laitetaan 16-vuotiaita lapsia aikuisten laulukilpailuun laulamaan kuin aikuiset. (mihinköhän on kadonnut seppo hovi ja tenavatähtikisa?) Sitten ihmetellään kun nämä samat lapset jotka siis juuri ovat laulaneet kuin aikuiset aikuisten kilpailussa ryyppäävät ja juhlivat kuin aikuiset. Taitaa olla tämä Annakin näitä perus-pissaliisoja loppupeleissä joiden viikonloput kuluvat siinä että ensin vedetään pari siideria ja yks ryyppy jellona-kossua sitten laatataan nurkkaan ja sammutaan purjoihin. Tätä entisestään vahvistaa eräs video mikä nousi esille Idolsshitti-kisan aikana netissä jossa tämä kyseinen portugalilaisvahvistus Idolsshitkisaan lauleskelee Nirvanaa ja taustalla näkyy bissepulloja. "Täysi-ikäisten käyttämiä" kuulemma.

Noh anyways pidetään lapset koulun penkillä ja kaukana aikuisten ihmisten kilpailuista. Menkääpä mieluummin tenavatähti-skabaan jos semmonen vielä joskus tulee. Näättepähän Seppo Hovin ja hänen flyygelinsä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.