IRC-Galleria

Shield

Shield

μολὼν λ&#

[Ei aihetta]Maanantai 18.02.2008 22:14

.Torstai 13.12.2007 13:00

oli kyllä kunnon liskojenyö potenssiin 10!! Nukuin yhtensä varmaan 2 tuntia, jos sitäkään.. huoh

[Ei aihetta]Torstai 13.12.2007 01:18

12.12.2007 Erik.lääk. vast.ottokäynti, en
Dg: S83.0 Sairausloma 12.12.2007 - 31.01.2008
leikkauskertomus:patella lateraalistuu tosi patologisesti,aloit tekemällä asko
alp ja amp.skooppi polveen ja täyttö,verinen nivelneste ja hyvin runsaasti huuhtelunesteessä heiluu rustonpalasia kuin tuhansia pieniä irtokappaleita
huuhdotaan ja imetään polvi näistä kappaleista puhtaaksi
patellan mediaalireunassa rustovauriota joka ilm tullut luksaatioiden yhteydessä,luu ei ole paljaana,femursulcus hyvä ja patella liukuu lat condylin päälle
mediaalinen retinaculum on revnnyt,tehdään medialisesti heiluviin instabiileihin rupturamuutoksiin depridement tarkkaan.rtg kuvissa näkyvä avulsiokappale ei ole polvessa irrallaan,muutoin nivlepinnat,kierukat ja risti siteet ok
konvertoidaan oper,ja tehdään paramediaalinen parapatellaari viilto ulottaen carniaalisesti viilto guadriceps jänteeseen,avataan retinaculum ja tehdään pieni med artrotomia ja sormin vielä varmistetaan ettei patellan reunassa ole irtokappaleita,tehdään nolla pds langalla guardisepsplastia,lateraalista relesea ei tehdä koska lateraalisesti on jo löysyyttä paljonkin jopa liikaahieman trasfer vastus mediaalista ja pateIlann lateraalistuminen loppuu tähän
hemostaasin tarkastus
sulku kahteen kerrokseen.

.Torstai 13.12.2007 01:00

VITTU ETTÄ HAJOTTAA

[Ei aihetta]Maanantai 03.12.2007 13:23

ANNIMANNI sanoo:
ja arvaa ollaanki tapeltu siitä, vaikka tiijetään että ollaan väärässä. mutta itellemme me ollaan siinä asiassa kyllä niin oikeassa että nii. ja sitte kaikki luulee meitä tyhmiksi että ei muka tiijetä mikä 10 teltta oikeesti on :S

Shield sanoo:
vähän sama homma ku työ sanotte pyöräpaaleja pyöröpaaleiksi

ANNIMANNI sanoo:
niin


OWNED!!!!!!!

[Ei aihetta]Sunnuntai 25.11.2007 22:54

Katsele kuva-albumiani ja valitse sieltä yksi parhain/hauskin/kaunein kuva joka on
mielestäsi ylitse muiden tai vaan paras. Siis vain yksi kuva ja linkitä se päiväkirjaani.

Sen jälkeen lisää tämä omaan päiväkirjaasi ja katso, mistä kuvasta muut pitävät eniten.

.Keskiviikko 17.10.2007 03:15

Vois vaikka huvin vuoks ja urheilun kannalta kirjoittaa tänpäiväsen treenin tänne kun ei muutakaan keksi ja kello on paljon eikä edes väsytä :D!! Noo mut tänään kuitenkin muutin omaa treeniohjelmaan hiukan, lähinnä siis fiksailin paremmaksi ja muuttelin tiettyjä asioita. Vois sen koko ohjelmankin laitella tänne joku kerta mut ei tänään! Tänään kuitenkin ohjelmassa oli jotain uutta, eli lankkupenkkin, jonka otin uutena asiana treeneihin mukaan, tosin todennäköisesti vain satunnaisena treenitehosteena mut mukavalta tuo ainakin tuntu!! Eka kerta nyt oli vähän tällästä harjoittelua joten painot ei nyt ihan päätä huimaavat olleet mut painoja ne on olemattomatkin painot!!! No jokatapauksessa treeni siis tässä:

työntävät 1 (voimapainotteinen)


1a) lankkupenkki10cmkorokkeella)80kgx8, 90kgx6 100kgx7,7,6 90kg x8 - -> (ilman lankkua 90x6

2a)vinopenkki käsipainoilla 20kgx10 30kgx8,8,7

3a)ranskalainen 30kgx10 40kgx7,7,6
3b)viparit sivuille 10kgx14 12kgx10,12,12

4a)pystypunnerrus 40kgx10 50kgx6,6,5

ranskalaisen ja viparit tein vuoroparina, eli sarja ranskista, tauko, sarja vipareita, tauko, sarja raskista.. jne

[Ei aihetta]Lauantai 13.10.2007 02:40

Hei te kaikki, jotka kyttäätte galleria profiiliani ja päiväkirjaani täällä!
Kirjoita kommentti ja kerro MIKSI olen teistä niin kiinnostava persoona :)
Sen jälkeen liitä tämä viesti omaan päiväkirjaasi, ja saat tietää miksi sinua kyylätään, vai kyylätäänkö sinua lain ;)

[Ei aihetta]Keskiviikko 26.09.2007 00:45

Nimi
Oinas

Esittely
Tulen merkki, jota Mars hallitsee Auringon ollessa ylennetty, Saturnuksen alenemassa ja venuksen ollessa maanpaossa.

Merkkiä edustaa luonnossa "itämisaika". Oinas samaistetaan kaikkeen, mikä "alkaa, tulee ensiksi, kohoaa esiin". Se edustaa päällikköä, opasta, pioneeria. Hän on mies, joka kunnostutuu, joka asettaa normit, joka on johtava tiedustelija uusilla alueilla. Hän on nainen, joka luo muoteja.

Hänen metallinsa on rauta, hänen kivensä rubiini, karneoli. Hänen värinsä on punainen ja viikonpäivänsä tiistai.

Temperamentti
Oinas-ihmiset ovat intohimoisia, impulsiivisia ja kiivaita.

Terveys
Oinaan merkki liittyy pään kaikkiin osiin. Huolet,loukkaantumiset ja tapaturmat vaikuttavat päähän ja sen elimiin. Hyvin monilla Oinailla on kasvoissaan, otsassaan tai kaulassaan jonkinlainen arpi pysyvänä muistona putoamisesta, onnettomuudesta tai leikkauksesta.

Oinas-ihmiselle ovat suun sairaudet ja kuulokanavien tulehdukset tavallisia. Hänellä esiintyy myps helposti hermosärkyä kasvoissa ja silmävaivoja (näärännäppy, sidekalvon tulehdus).

Luonne
Oinas-ihmisen silmäänpistävin ominaisuus on impulsiivisuus ja hänen on päästettävä koko energiavarastonsa valloilleen, muuten hän rajähtää. Hänen kykynsä synnyttää tarmoa näyttää ehtymättömältä, ja tämä elinvoima pakottaa hänet alituisesti taistelemaan ja toimimaan.

Hän on kiihkeä ja äärimmäisen sitkeä ja aloitekykyinen. Hän syöksyy eteenpäin ja hyökkää rohkeasti kaiken tielleen osuvan kimppuun.

Väsymättömyytensä ja innostuneisuutensa ansiosta Oinaalla on vanavedessään epävarmoja ja arkoja seuralaisia.

Hän on erinomainen miesten kouluttaja, sillä hän panee itsensä vaaroille alttiiksi toimiessaan.

Hänessä on ainesta päälliköksi, oppaaksi ja pioneeriksi ja hänestä tuleekin automaattisesti ryhmän, seurueen tai retkikunnan johtaja.

Hän herättää luottamusta, koska ei pysty hillitsemään järjenvastaisiakaan mielijohteitaan eikä näin ollen ole viekas. Hän esittää mielipiteensä voimakkaasti, toteamuksensa vuorenvarmoina ja tekee päätöksensä arvovaltaisesti ja jonkin verran hyökkäävästi.

Hänen alitajuinen kuohuntansa on nuorukaisen levottomuutta, sillä hän säilyy aina murrosikäisenä ajattelijana ja kätkee yksinäisyydentuskansa ja tulevaisuudenpelkonsa lakkaamattoman toiminnan taakse.

Jos Oinaan merkki huononee pahojen vaikutuste ilmaantuessa, hyvistä ominaisuuksista tulee huomattavia vikoja. Rohkeus muuttuu äkkipikaisuudeksi. Henkilöstä tulee ärtyinen ja väkivaltainen, hän vastailee terävään sävyyn ja ajautuu väittelyihin sekä rähinöintiin.

Sanomattakin on selvää, ettei tälläinen henkilö koskaan lepää.

Seurallinen käyttäytyminen
Sanomattakin on selvää, ettei tälläinen henkilö koskaan lepää. Lapsena hän oli oikea kauhukakara, huolena vanhemmilleen ja naapureilleen, ja mielessään hänellä on aina mahdottomia ajatuksia, jotka hän toteuttaa. Tullessaan aikuisena mukaan seuraelämään hän säntää paikalle kuin pyörremyrsky, käy keskustelua rajusti ja kiivaasti... ja saa aikaan hälinän lähtiessään.

Hän on miellyttävä, koska hän on vilpitön ja spontaani. Hän herättää luottamusta varmojen asenteidensa vuoksi. Kuitenkin hän vaarantaa yritystensä tuloksen äkkipikaisuudellaan, joka usein pakottaa hänet alkamaan kaiken alusta, mikä tekee kaikista hänen vaivannäöistään varsin hyödyttömiä.

Tunne-elämä
Jatkuva vaihtelunhalu on kuvaavaa tälle ihmiselle ja se telee hänestä flirttailijan. Rakkausasioissa tuntee Oinasihminen olevansa pakotettu vaihtamaan kumppania. Pysyvän liiton "kahle" on hänelle kauhistus, vaikka hän tuntee sisimmässään outoa yksinäisyyttä.

Hänen tunteensa kiehuvat ja räjähtävät. Hän ei kykene odottamaan pitkään, vaan haluaa kaiken heti. Hänen miehisyytensä ilmenee liian väkivaltaisena. Hän toimii äkkinäisesti. Hän on järkevä elämäntoveri, jota tunneongelmat eivät juuri koskaan häiritse, sillä tämänkaltaiset huolet ovat hänelle tyystin vieraita.

Mikäli hän on naimisissa, hänon uskollinen aviopuoliso, vaikkakaan hänen kanssaan ei ole helppo elää.

Ammatit
Hänen tulisi etsiä toimi, jossa hänellä on tilaisuus purkaa koko tarmonsa. Monia Oinas-ihmisiä viehättää sotilasura. Kaikki "päähän" liittyvät ammatit sopivat hänelle, esim. hammaslääkärin, optikon tai hattukauppiaan.

Hän on erinomainen opas tai tulkki. Hän on kotonaan missä tahansa joukossa, joka lähtee valloittamaan tuntematonta. Hän on erinomainen urheiluvalmentaja ja puolueeton tuomari. Mikäli hän on lääkäri, hän erikoistuu aivokirurgiaan.

Tunnettuja ihmisiä
Elias Lönnrot, Warren Beatty, Marlon Brando, Harry Houdini, Thomas Jefferson, Elton John, Celine Dion, Diana Ross, Francis Ford Coppola, Vincent Van Gogh, Al Gore, marsalkka Göring, Johann Sebastian Bach, Einstein, Pertti "Spede" Pasanen.

[Ei aihetta]Torstai 02.08.2007 00:03

Sinä, joka luet tätä, kuvaile minua yhdellä sanalla.
Siis vain yhdellä (!), ( no oikeesti niin monella kuin van haluat! )

ja sen jälkeen laita tämä omaan päiväkirjaasi,
jotta näet mitä muut ajattelevat sinusta.
Olit sitten kuka tahansa, laita kommenttia,
jos eksyt päiväkirjaani lukemaan, vaikka en tuntisi sinua!