IRC-Galleria

Fucking makuuni...Tiistai 06.12.2005 01:09

... Minkä teki. Arvatkaa oonko niiden ennätysjahdin takia tuijottanut elokuvia ympäri vuorokauden?? Välillä käynyt vaan töissä kääntymässä. Onneks huomenna saa nukkua, kai. On noita leffoja taas kasa tossa sohvalla venailemassa.

Töissä tunsin oloni vitun turhaksi. Mä ihmettelen syvästi, että eikö ihmisiä enää opeteta tervehtimään ja kiittämään? Ihan semmosia peruskäytöstapoja, jotka luulis tulevan jo äidinmaidossa. Vaikka mä olenkin vain pieni (no ok, en kyllä edes kovin pieni) hampurilaismyyjä (ja toisinaan baarimikko/tarjoilija, riippuu työpaikasta), niin kyllä pistää vihaksi kun joku taas ynähtää, että "kerrosateria" tai "iso tuoppi". Onko sen Moin sanominen jotenkin liian haasteellista, kysyn vaan? Ei tarvii tulla vinkumaan huonosta palvelusta, jos ei itse osaa edes puhua.
Ja mikä vittu se on niissä saatanan suolakurkuissa, kun ne ei uppoo? Onko ne siellä hampurilaisen välissä jotenkin tiellä? Pilaako ne sen kulinaristisen nautinnon, minkä joku kerroshampurilainenkin tarjoaa? Voi taivas. Anna mun kaikki kestää. Ja ne tyypit, jotka syöttää lapsilleen "hampurilaisen ilman mausteita" tai "pelkällä ketsupilla", saa juosta suohon. Allergiat ymmärrän, mutta muussa tapauksessa ei pitäis opettaa lapsilleen omia ennakkoluulojaan ruoan suhteen. Sopii mennä kotiin tekemään kunnon ruokaa, jos ei hampurilaissörsselit kelpaa.

Ja niille urpoille, jotka taas huutivat viikonloppuna siellä baaritiskillä palvelua; luuletteko te, että ne viiskymmentä muuta ihmistä siinä tiskillä ei ole jonottaneet vähintään yhtä pitkään? En mä laske kaljaa ja väännä niitä iänkaikkisia valkovenäläisiä YHTÄÄN SEN NOPEAMMIN, vaikka huutaisitte miten. Päinvastoin. Mä hidastan silloin ihan kiusallani.

Miten niin olen muka turhautunut ja kyllästynyt työhöni? En kai...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.