IRC-Galleria

Häh?Perjantai 30.12.2005 02:08

Tuleeko teille (siis kaikille kahdelle lukijalle...) koskaan ikävä semmoisia ihmisiä, joita ei ole edes ajatellut pitkään aikaan? Voi olla, että ei ole nähty vuosikausiin, ja sitten yhtäkkiä tuntuu, ettei kestä jos ei pääse kosketuksiin just Sen Tyypin kanssa. Ja mielellään heti, sillä tietää, että jos tilanteen antaa jatkua liian kauan, tunne katoaa, eikä Sitä Tyyppiä enää mieti välttämättä koskaan. On tartuttava siis hetkeen, beibet!

Mulle tuli sellainen tunne tänään yhdestä vanhasta hoidosta (kyllä, minäkin olen harrastanut harkitsematonta seksiä joskus hurjassa nuoruudessani, eikyluskois!). Muutama vuosi sitten yhden kaverin kaverin kanssa, johon en oikeestaan tuntenut edes sen suurempaa vetovoimaa. Kännispäissämme pantiin, tottakai. Ja jotenkin aamulla kaikki meni ihan vikaan, tiedä sitten kummassa oli syy. Sen jälkeen ollaan aina välillä törmäilty, mut nyt ei pitkään aikaan, pyöritään eri porukoissa ja eri paikkakunnallakin lisäksi.

Tänään tunsin Tyypin tuoksun nenässäni (siunattu Sokoksen parfyymiosasto), ja koko Se Yö hyökyi niskaan jostain alitajunnan perukoilta. Heti teki mieli soittaa numerotiedusteluun ja ottaa selville numero, soittaa Tyypille, kysyä kainosti että "muistatko vielä?" Se ei nimittäin ollut huonoa känniseksiä, ei suinkaan. Ja siks toisekseen se Tyyppikin oli tosi hauska. Näitä asioita pyörittelin päässäni, ja sitten järki tuli kylään. Ollaan ihan eri ihmisiä kuin silloin, totaalisen. Entäs jos ajatukset ei kohtaakaan? Näin vanhaksi piti siis minunkin elää, että tajuan pelkääväni torjuntaa... ;-)

En siis soittanut Tyypille, vaikka numerotiedustelun tyttö oli kyllä äärimmäisen avulias...

Ja joo, töissä oli tylsää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.