IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 28.11.2006 01:51

...Luin just noita muiden päiväkirjajuttuja. Jeesuksen teinit. Kun niillä ei oikeasti ole mitään omaperäistä sanottavaa, ne laittaa metritolkulla noita vitun viisaita kyselyitä ja laskureita ja muita. Tiedä nyt sitten, olenko itse yhtään omaperäinen, mutta ainakin mulla on vitusti sanottavaa.
Ilahduttavaa, eikös?

[Ei aihetta]Keskiviikko 08.11.2006 22:05

Vitun kypsää saatana. Kuinka helvetin kovaa sitä on otettava itseään niskasta kiinni, että se ote pysyy???

...Paljon parempi aamu...Torstai 02.11.2006 10:06

Tänään ei tarvinnut tehdä lumitöitä! Siunattu aura-auto oli käynyt kolaamassa koko parkkipaikan, joten saatoin tänä aamuna vain siirtää rotteloni koloonsa. Eilisen huhkimisen jälkeen untakaan ei tarvinnut paljon odotella, joten tänä aamuna heräsin klo 6.30 ihan pirteenä. Sekin saattaa vaikuttaa kohottavasti tämän hetkiseen mielialaani...
Että kyllä tää tästä. Hyvä lumi! :-D

... Mikä päivä.Keskiviikko 01.11.2006 21:23

Miksi sitä lunta piti tulla kerralla niin saatanasti? Miksi? Kadun syvästi, että vein eilen autoni kaverin pihaan keskustaan, sillä tänään sitä kotiin tuodessani autoni parkkipaikalla oli puoli metriä lunta. Ajoin sen tonne kadun varteen penkkaan, josta kaivan sen huomenna sen jälkeen, kun olen ensin putsannut sen vitun maksetun tolppapaikan.
Sen lisäksi odottelin bussia puolituntia tänä aamuna, koska se oli ajanut ojaan.
MISSÄ HELVETISSÄ SE KAUPUNGIN KEHUTTU AURAUSKALUSTO ON häh????
Tahon takaisin Irlantiin, siellä ei tule lunta.

Ps. Ja jos ei tällä taloyhtiöllä ole lapiota, huudan.

[Ei aihetta]Torstai 19.10.2006 18:53

Irlannissa on huimaa, lauantaina himaan. Lahettakaa lisaa rahaa!

[Ei aihetta]Keskiviikko 12.07.2006 15:46

Mie pääsin Ammattikorkeekouluun lukemaan restonomiksi! Jee! :-)

[Ei aihetta]Perjantai 12.05.2006 20:28

Miksi OI MIKSI lapset on niin ärsyttäviä?!

HuOkAuSTorstai 11.05.2006 20:44

Olen sairaslomalla, koska en saa tätä yskimistä loppumaan. Niinku olis nielly jotain sattanan karvapalloja. Tarjoile siinä sitten ruokaa ihmisille, kun olet ensin yskinyt siihen kaikki bakteerisi. Yök. En söis miekään.

Mutta kylläpä on kuuma! Parvekkeellekin paistaa aurinko ympäri vuorokauden melkein, mullon kesäkämppä jeejee. Vielä kun jaksais sisustaa. :-)

Nukutaan...Sunnuntai 23.04.2006 04:16

Löysin just yhden lukioaikaisen kaverini uudestaan, enkä oikeen oo vielä päättänyt onko se hyvä vai huono juttu. Aikanaan oli tosi rakas ja ihq ja kaikkee, mut sit asiat muuttui ja se muuttui ja mä tietenkin pysyin samana... Tai jtn. Mut eihän tää nyt varmaan tarkoita, et meidän tarvitsisi uudelleen bestiksiksi ruveta, kai sitä voi sivistyneet välit pitää sentään?

Äh, meen lukemaan Harry Potteria. Typerä vappukin tulee taas, vittu. En pistä sitä sattanan kotsaa päähäni, vaikka pakottaisitte.

[Ei aihetta]Sunnuntai 09.04.2006 19:33

Mikä ihana sunnuntai! Eilen olin neljätoista tuntia duunissa, muttei yhtään haitannut, kun se oli siitä hommaa mistä nautin. Baaritiskin takana oon todellakin omimmillani. ;-)
Kesä tulee ja Rosson kiireet kutsuu. Toukokuussa siirryn taas tekemään sitä oikeeta tarjoilijan hommaa, johon mut on koulutettu. Vituttaa vaan, kun joudun tekemään ympäripyöreitä päiviä sen tuhannenkahdensadan eteen, jolla jo pärjään loistavasti... Sit tulee armas pikkusiskoni, ammatiltaan lähihoitaja, kesäduunisopparinsa kanssa; 1650 kuussa plus lisät ja onnelliset kahdeksan tunnin työpäivät. Mut tää on näitä ammatinvalintakysymyksiä, ei musta olis niitä vanhuksia huoltamaan. Känniset ihmiset on niin paljon oma-alotteisempia. :-)
Tiedättekö, mihin oon jäänyt koukkuun? Subtv:n espanjalaiseen saippuasarjaan. Siinä on niiiin suuria ja liioiteltuja tunteita, muttei ne kuulosta yhtään teennäisiltä, kun ne puhutaan espanjaksi. Mulla on päässä jotain vikaa. Selkeesti.
Huokaus. Jos lähtis videovuokraamoon tai jotain.