IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 01.05.2007 02:09

Opin viikonloppuna (baarissa, ylläriylläri) mielenkiintoisen asian: Alahärmän ja Ylihärmän välissä ei ole pelkkää Härmää. On Alahärmä ja Ylihärmä, mut siinä välissä on kaikenlaisia muita paikkakuntia. Niin ja sitten täytyy muistaa aina Pohjanmaalla ollessaan vetää mahdollisimman montaa ihmistä turpaan, niin tuntee olonsa kotoisaksi. Pohjanmaalaisuus on perin kiehtovaa.
En ole idiootti, paitsi kännissä. :-)

[Ei aihetta]Sunnuntai 29.04.2007 09:04

Mä olen kuulemma tyly ihmisille baarissa.
Ei ole tarkoitus.
Anteeks.

[Ei aihetta]Torstai 26.04.2007 15:05

Mä lähdenki Dubliniin kesäkuun alussa! Viikoks vaan taas, mutta kuitenkin! Ei jaksa oottaa! Koulu mättää ja muutenkaan ei kauheesti naurata, mutta tuo kyllä piristää joka kerta! :-))

[Ei aihetta]Tiistai 13.03.2007 20:45

Kela on sitten vittumainen laitos. Kun niillä kerran on jumalauta pääsy jos jonkinlaisiin tiedostoihin ja tietoihin, joita minustakin on tässä yhteiskunnassa tehty, niin miten HELVETISSÄ ne ei muka nää mistään, että mä olen valmistunut keväällä 2005?! Vitun idiootit. Nyt mun täytyi toimittaa niille kaikki vuoden 2005 tilinauhat ja päättötodistus, saatana soikoon. Kaiken lisäksi kirjoittaa selvitys, että mites näin nyt on päässyt käymään. Melkein helpommalla olis päässyt, jos olis vaan maksanut takaisin ne "liikaa" maksetut opintotuet. Ja miten sekin on mahdollista tässä yhteiskunnassa, että jos teet töitä opiskeluaikanasi, vieläpä mielelläsi, niin joudut maksamaan siitä?? Ettei vaan pääse rikastumaan.
Argh. Vihaan niitä. Vihaan.

[Ei aihetta]Perjantai 09.03.2007 20:45

Päätä särkee. Huokaus. Pitäisköhän sitä lähteä ulos tästä kämpästä... No huomenna töihi sitten.

[Ei aihetta]Maanantai 22.01.2007 18:52

Tiesittekös, että auton korjaaminen on ihan vitun kallista puuhaa? Ainakin noiden peltivaurioiden, varsinkin noin vanhaan autoon. Auton arvo on pienempi, kuin korjauskustannukset. Perseestä on se.
Muuten täällä mennä märritellään, juoksen koulussa ja salilla ja töissä. Mitä sitä kotona aikaansa tuhlaamaan. Kissa-parka stressaantuu, kun ei osaa ennakoida liikkeitäni ja viettää niin paljon aikaansa yksin. Ei tahdo syödäkään kunnolla, Roopelaiseni. Pitäisköhän sille hommata tyttökaveri? Taitaa olla liian vanha jo sellaiseen, ja sitä paitsi liian leikattu.
Helvetin kylmä päivä tänään. En taho mennä ulos ikuna.

Ps. Viikonloppuna Sappeella töissä. Siellä on Frederik esiintymässä. Yök.

[Ei aihetta]Tiistai 28.11.2006 01:51

...Luin just noita muiden päiväkirjajuttuja. Jeesuksen teinit. Kun niillä ei oikeasti ole mitään omaperäistä sanottavaa, ne laittaa metritolkulla noita vitun viisaita kyselyitä ja laskureita ja muita. Tiedä nyt sitten, olenko itse yhtään omaperäinen, mutta ainakin mulla on vitusti sanottavaa.
Ilahduttavaa, eikös?

[Ei aihetta]Keskiviikko 08.11.2006 22:05

Vitun kypsää saatana. Kuinka helvetin kovaa sitä on otettava itseään niskasta kiinni, että se ote pysyy???

...Paljon parempi aamu...Torstai 02.11.2006 10:06

Tänään ei tarvinnut tehdä lumitöitä! Siunattu aura-auto oli käynyt kolaamassa koko parkkipaikan, joten saatoin tänä aamuna vain siirtää rotteloni koloonsa. Eilisen huhkimisen jälkeen untakaan ei tarvinnut paljon odotella, joten tänä aamuna heräsin klo 6.30 ihan pirteenä. Sekin saattaa vaikuttaa kohottavasti tämän hetkiseen mielialaani...
Että kyllä tää tästä. Hyvä lumi! :-D

... Mikä päivä.Keskiviikko 01.11.2006 21:23

Miksi sitä lunta piti tulla kerralla niin saatanasti? Miksi? Kadun syvästi, että vein eilen autoni kaverin pihaan keskustaan, sillä tänään sitä kotiin tuodessani autoni parkkipaikalla oli puoli metriä lunta. Ajoin sen tonne kadun varteen penkkaan, josta kaivan sen huomenna sen jälkeen, kun olen ensin putsannut sen vitun maksetun tolppapaikan.
Sen lisäksi odottelin bussia puolituntia tänä aamuna, koska se oli ajanut ojaan.
MISSÄ HELVETISSÄ SE KAUPUNGIN KEHUTTU AURAUSKALUSTO ON häh????
Tahon takaisin Irlantiin, siellä ei tule lunta.

Ps. Ja jos ei tällä taloyhtiöllä ole lapiota, huudan.