IRC-Galleria

Siam

Siam

sometimes rational most of the times not

Kaksosnainen:Lauantai 03.11.2007 15:31

Mikä ihana nainen. Avaran ja villin luonnon jumalainen taideteos. Hänen sielunsa niin kirkas kuin talviöiden kirkkain tähti ... niin merkityksellinen.
Kaksosnaisen parhaita tuntomerkkejä ovat hänen uskomattoman nopea ja tarkka älykkyytensä sekä ihailtavan monipuolinen huumorintaju, jolla hän säkenöi tunnelmaa sekä aamuun että iltaan. Hän ei ryhdy moralisoimaan ketään, vaan ymmärtävällä ja herkällä viisaudellaan johdattaa sinut kiinni elämää ylläpitäviin voimiin, kuten anteeksiantoon, totuuteen ja rakkauteen.
Kaksosnainen, tuo rakas ystävä, jonka syliin olet aina voinut vuodattaa kyyneliäsi avoimen vuolaasti ja kertoa kaikkein salaisimmat tuntemuksesi, saa sinut jostain syystä tuntemaan olosi aina niin hyväksi ja turvalliseksi. Kaksosnainen on yhtä katevä käsistään niin keittiössä kuin makuuhuoneessakin, eikä hän lainkaan turhaan ole ansainnut lempinimeään: "jokapaikanhöylä". Kaksosnaisen ruoanlaittotaito on vertaansa vailla. Monimutkaisistakin ruoka-aine yhdistelmistä hän onnistuu loihtimaan luovuutensa innoittamana ja mausteenkäyttötaitojensa saattelemana mitä ihanimpia suussa sulavia herkkuja, joilla hurmataan niin kuninkaat kuin kuningattaretkin. Toisaalta, yksinkertainen on kaunista ajattelee kaksosnainen joskus ja taikoo halpahallin alennustuotteista kulinaristin seitsemännen taivaan.
Kaksosnaisen kanssa on vapauttavaa keskustella, sillä on niin palkitsevaa ja opettavaista seurata kaksosnaisen sulavaa kommunikointitaitoa, jolla hän vakuuttaa sekä ammattilaiset että amatöörit, vaikka keskustelun alkuvaiheessa aihe olisi ollut hänelle vielä täysin uusi ja tuntematon. Kaksosnaisen sulosointuinen puheensa ja lauserakenteensa muistuttaa lähinnä kultasoinnuin lepertävää satakieltä joka hurmaa koko kuulijakunnan, puhui hän sitten oopperajuhlissa tai esson baarissa.
Jos kaksosnainen on miehen tarpeessa, muiden tähtimerkkien on syytä sitoa miehensä varmasti sänkyyn kiinni ja pitää heidän huomio tiukasti kiinnitettynä itseensä, sillä vaikka kaksosnainen ei olekaan mikään miestennielijä niin pyörittelee hän miehen kuin miehen nätisti pikkusormensa ympärille tai välillä vaihtelun vuoksi vaikka pikkuvarpaansa, jos se tuntuu hänestä paremmalta. Kaksosnainen osaa pitää öykkärit loitolla, eikä lähde kenen tahansa humpuukin matkaan vaan valitsee aina itselleen valioyksilöt parhaiden joukosta rakkauden monisyisille poluille kanssaan hämmästelemään tai kuumaan syliinsä nauttimaan ihanista onnen, läheisyyden ja seksuaalisuuden tunteista. Miehen joka kohtaa kiihkeän kaksosnaisen on syytä pitää tukevasti kiinni jostain, sillä hänen polvensa ovat aikeissa muuttua veteläksi hyytelöksi hänen sulaessaan kaksosnaisen sulokkuuden edessä. Kun kaksosnainen kääntää hurmausvaihteensa kiihdytysasentoon on miehen enään vaikeaa pysyä pystyssä. Miehen suupielet kääntyvät leveästi kohti taivasta, kuola valuu pitkin hänen rinnuksiaan hänen housujensa käydessä yhä ahtaammiksi ja ahtaammiksi ja jos horkka käy oikein pahaksi, mies laukeaa siihen paikkaan ja menettää sydämensä ikuisesti tuolle kujeilevalle enkelin ja kissanaisen risteymälle. Mies ajattelee mielessään: "Nainen on viisain ja kaunein olento päällä maan" ja siinä hän on oikeassa sillä onhan kyseessä kaksosnainen. Kaksosnainen vie miehen matkalle syvimpään rakkauden viidakkoon, jossa kasvavat kaikista villeimmät ja kosteimmat unelmat sykkivästä alkukantaisesta vetovoimasta miehen ja naisen välillä.
Jos kaksosnainen päättää lyödä hynttyyt yhteen rakastamansa miehen kanssa ja heille alkaa syntyä jälkikasvua, on kaksosnainen mitä rakastavin ja hellin äiti, joka kasvattaa lapsistaan viisaita, rehellisiä, vastuullisia ja reiluja ihmisiä.
Kaksosnainen on monitaituri, hän on yhtäaikaa tutkija ja taikuri. Uljas. Kaunis. Seksikäs.
Tyhjentävästi ei kaksosnaista voi sanoin selittää, hänet täytyy kokea...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.