IRC-Galleria

Wautsi wautsi wau!Lauantai 18.03.2006 21:23

Heh, tänään tehtiin eka "fieldtrip". Käveltiin aamulla miehitetylle puolelle Nicosiaa, ja hypättiin pikkubussiin, millä päästiin Itä-rannikolle Famagustaan. Meitä oli kunnon lössi, kun kaikki kämppikset lähti mukaan, ja sit se Belgiasta tullu työharjoittelija.

Heti eka pysähdys Famagustassa oli kebab-paikka, luonnollisesti. Kundeilla pukkas pien krapula, ku ne oli viettäny poikieniltaa aamu kolmeen asti, luonnollisesti.

Oli aivan taivaallisen hyvä lammas-iskender-kebab! Ja sit ne kanto pöytään vielä pikkunaposteltavaa, niinku maustettuja vihanneksia, ja jugurttia, paistettuja tomaatteja ja jalapenoja, pieniä lampaanjauhelihapitsoja (aivan upeen makusia!!) Ja vielä valehtelematta puolen metrin pituisen sellasen rieskan tyylisen seesaminsiemenillä päällystetyn vehnähommelin, joka oli vielä lämmintä! Huh, tuli himppa täys olo :D

Sit ryhdyimme todellisiksi turisteiksi. Famagustan vanha kaupunki on kanssa muurien ympäröimä, joten menimme totta kai sitä ihmettelemään. Kaupungissa oli pari ulkoa päinkin hienoa kirkkoa, joista toinen oli muutettu moskeijaksi. Se näkyy tossa toisessa mun kuvassa. Kuva on otettu muurin päältä, Othellon linnan tornista. Kuulemma Shakespeare olis sijoittanut kyseisen näytelmänsä sinne...

No, sit me käytiin vetäsee vielä, tällä kertaa turkkilaiset kahvit, ja istuimme taas bussiin, joka körrytteli vähän alle tunnin takaisin Nicosiaan. Oli tosi mukava reissu, mut kieltämättä vähän nyt väsyttää. Ei oikein ole vielä nälkäkään lounaan jäljiltä :)

Mihinkähän sitä ensi viikonloppuna lähtisi...?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.