IRC-Galleria

SilverSwirl

SilverSwirl

Werewolf farmer

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

np: Stream of PassionPerjantai 11.06.2010 12:17

Mie lähen kohtapuoliin sinne akalle ja mulla on aika hyvä aamu, hemmetin hyvä ottaen huomioon että puoli viieltä pistin nukkuun. Muistin yhtäkkiä tän bändin ja puen mekon ja ulkona on aika kuuma... Mulla on karkkia ja nälkä, söin just purkillisen persikoita, mutta silmät on aika turvoksissa ko itkin yöllä vuolaasti. Huoh. Hemmetti tää piisi on hyvä. Ja yöllä tappelin palohälyttimen kans kai monta tuntia ko se piippas pattereitten loppumista, patterit ei irronnu. Lopulta ainoa ratkaisu oli väkivalta. Nyt ei piippaa saatanan romu, siitäs sait! I win \o/ Vois ihan hitusen meikata niin ei turvotus paistais niin kovin.

Ostin eilen hienoja paitoja (Edgar Allan Poe -paita jossa on korppi ja pala siitä runosta, Hammer films -paita...) ja Belusin (nyt on hieno olo) ja jeeee hiaaanon palapelin! Miksi Oulun Anttila on paljon kivempi ko Rovaniemen.

Joo se on jo vartin yli, oon pukenu ja syöny mutta taian vielä meikata (ja painaa kylmällä lusikalla silmiä, taitaa se vähän auttaa). Ja onneksi on pyörä. Tosin pyöräillessä tulee kuuma. Mutta nopiaa on toiminta sillä niin. Vartissa pääsee keskustaan niin. Tänäänki oon vähäsen keiju ^^

Oulusta muuten torilta löyty pienenpieni piippa miun lapsille, näköjään joku niistä on pilviveikko :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.