IRC-Galleria

Simba^

Simba^

olen jäätelötötterö

Blogimerkintä

- Vanhempi »

oho.. päiväkirja...Sunnuntai 27.11.2005 15:23

hehee. mäki keksin et tääl on tällanen päiväkirja. Enpä oo ennen huomannu:P

Nojoo.. täällä saksassa menee mahtavasti:D Kavereita on ja perhe on aivan mahtava. Tänää mennää viel mummille syömään(niinku aina sunnuntaisin). Biletettyy tulee aika paljon loppujenlopuks, ku pääsee sisään nii helposti:D alotetaan usein viikonloppu suomalaisen jennin kanssa jo torstaisin ku sillon on yhes Dolcessa naisille cocktailit puoleen hintaan.. mutta perjantain kuiteski kouluu et ei bilettää kuitenkaa lähetä.
Saksa alkaa sujuu jo aikasta hyvin ja eilen oli eka kerta ku pystyin ihan helposti puhelimessa juttelee kaverin kans saksaks. Ostin eilen ekan romaanin myös saksaks. :D Breit-Mein Leben als Kiffer , eli elämäni huumeittenkäyttäjänä. Kyllä siit on jo jotai ymmärtäny;)
Koko mun suku täällä ja kaverit osaa sanoa et joku haisee.. ku mun siskot sanoo aina toisilleen et Bubu stinkt/du stinkst. Ja halusivat sitte suomeksi sen oppii ja kohta sen osaa koko Wiblingen:D
Tää ulm siis on aikasta iso paikka. jotai 150 000 asukasta. Eli pikkasen isompi ku lohja. ON täs tullu jo mieleen et kyllästyn lohjal kuoliaaks sit ku tuun takas. Mutta ku tuun suomeen ni siit pari kuukautta ni lähen taas tänne ja näitten ihmisten kans ja koulun kans nizzaan viikoks Abschlussfahrtille. Eli siis sellane ihme viikko biletystä:)
Meikän perhe tääl on aivan ihana. Oon jo ku noitten tyttöjen sisko ja vanhempien tytär. Sit se on iha hassuu ku joskus jutellaa mun äitin kans ni se kertoo vaik mitä juttui noist tytöist. Kerra selitti mun pikkusiskon pippaloista ku ovi meni rikki ym..:P
Lihonu en oo ihmeellisesti yhtään. Mut varmaan tän loppuajan aikan tulee pari kiloo ylimääräst vielä näihin edellisiin ylimääräisiin, mutta en pompi luoksenne plussapallona:D olkaa onnellisia;)
Miestä ei vielä oo löytyny, ku kaikki on kyselly sitä nii paljo. Mutta siis täällä kaikki pojat näyttää suomen samanikäsii verrattuna pari vuotta vanhemmilta. Oikeesti. Et kyllä kelpaa;) ja meijän koulus on kuulkaas niiiiin paljon hyvännäkösii ja lohjalla,lukiossa noh... paaaaaaaaljon vähemmän. Et ihan mukavaa on ku on sellane upee mallin näkönen jätkä kaverina:) kyllä kehtaa kulkea.
Mä oon tos koulus varmaa eka vaihto-oppilas ni kaikki on tosi kiinnostuneita koko ajan. Just kaupungillaki joku tyttö moikkas mulle ketä en oo ikin ennen nähny, mut sit tajusin et seki on meijän koulus. Tääl ihmiset tulee paljon helpommin juttelee ku suomessa ym. On paljon rennompaa niin. Mut koulus nyt on nii ja näi. Luokal 11(mil mä pääsääntöisesti oon) on aika rentoo.. kaikki juttelee vaa tunnil, mut sit taas luokal 12(mul on liikkaa ja parii muuta ainetta niitten kans) on paljon tiukempaa, ku kaikki merkitsee abi-juttuihin.. en oikee oo selvil miten näitten kirjotukset menee vaik oon koittanu kysellä..mutta siis näin täällä menee. Hyvin ja hyvin eikä ees oo ikävä kotio:) Kyl teitii kaikkii olis mukava nähä, mut.... ei oo mikään pakottava tarve.. sori!!!:D:D parasta kaverii suomes kyl ikävöin:( ja koirii:D:D Pian on jo joulukuu.. kauhia..16.12 oon ollu saksas jo 3 kuukautta. Aika menee tääl ihan uskomattoman nopeesti. tuntuu ettei oo tehny mitään, mut loppujenlopuks mitä kaikkee onkaan tapahtunu ja kuinka paljon on ihmisiin tutustunu ja kieltä oppinu ja tehny kaikkee..
Aber, jetzt muss ich gehen.. Bis später!! Hab euch lieb<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.