IRC-Galleria

Sindarwe

Sindarwe

on stressaantunut.

Vampyyrimpi sarja ! Lauantai 01.12.2007 22:21

Idea! Noniin, kaikki tietää, että tvstä ei tule niin paljoa vampyyrisarjoja! Tähän on onneksi tuleva muutos, sillä ainolla on idea.

10 tuotantokautta ja ABClle tarjous.

Pilottijakso:

Alkutilanne : On vuosi 1545. On jokavuotinen vampyyrikokous, jonne kokoontuvat kaikki Ison - Britannian vampyyrit.

Miksi?: Jokaisella vampyyrillä on jokin erikoistaito. Se voi perjaatteessa olla mikä vain. mm. lentäminen, lepakoksi muuttuminen, näkymättömäksi muuttuminen, ajatusten kuuleminen yms.
Päähenkilö on nuori 16 - vuotias poika, Alexander ( katso MCR:n Gerard ja muuta hänet mielessäsi nuoremmaksi). Hänellä ei ole mitään lahjoja, pelkää ihmisverenkin juomista. Muut vampyyrit ovat huolissaan nuoresta vesasta ja päättävät lähettää hänet kuuluisalle vampyyrille 1400 - luvulle ( yhdellä vampyyreistä on ajanmatkustuskyky, jonka hän voi tuhlata vain kerran elämässään.)

Alex siis yritetään lähettää 1400 - luvulle, mutta jonkin virheen ansiosta joutuu 1900- luvun alkuun. Alexin paikka oli ennaltaanmäärätty, joten 1900 - luvulla paikalla on suuri kartano.

Kartanon seppä, sekä satulantekijä Hra X ( nimi ei varma) löytää Alexin ja ottaa eksyneen pojan huomaansa.

(melkein) Nykytilanne: Hra X ei itse tiedä sitä, mutta on vampyyri. Ja koska 1900 - luvulla vampyyreihin ei uskota, ei hän voi edes aavistaa, että on vampyyri. Alex huomaa sen kumminkin, ja suostuu hra. Xn oppipojaksi. Kumminkin Alexilla on pelottava voima. Hänellä on vampyyrinlahjat, mutta ei usko itseensä, jolloin ne tukahtuneena ilmentyvät jollain muulla tavalla. Alexin tyylillä niin, että päivisin, kun hän nukkuu. Hän herää ja valtaa lähimmän ihmisen aivot ja käyttää niitä jotenkin hyväkseen. Iltaisin ( hereillä) hän ei muista tästä mitään. Alex varttuu ja oppii tekemään erinomaisia satuloita, joten hra X eräänä päivänä ottaa hänet mukaan iltamarkkinoille.

(melkeinmelkein) nykytilanne: Alex ja Hra. X tapaavat markkinoilla nuoren kreivin la Boulagier ja hänen ottopoikansa Matin [mcr:n Frank noin. 16 - vuotiaana, Googleta, jos et tiedä ! ], jotka ovat ostamassa Kreivin ykköshevoselle satulaa. Hra X ja Kreivi pääsevät tulokseen, mutta koska kreivillä ei ole hevosta mukana pitää Alexin viedä satula kreiville ja kokeiluttaa sitä siellä. Apuna hänellä olisi Mat, koska kreivillä on kiire rakastajattarensa luo.

Nykytilanne: Alex ja Mat ovat sovittaneet a löytäneet sopivan hevosen satulalle. Alex oli saapunut sinne aamuyöllä ja he olivat Matin kanssa löytäneet satulan... Pian kumminkin päivä koittaa ja Alex menee "hypnoosiinsa" ja Matin pään sisälle...

To be continued...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.