IRC-Galleria

Singeri-

Singeri-

Oon Mokannu, Mut Aina Selvinny Kunnialla ;o)

Aika WEIRD Juttu... En Oikee Tajunnu...Lauantai 27.12.2008 17:15

Kirjoita googleen oma nimi ja kyseinen sana.

TARVITSEE: "Mia tarvitsee Hankin kirjoituksia päästäkseen läpi kurssistaan. 7 – ”Tyttöjen toiveet” (Girls Interrupted). Hank yrittää osoittaa vääräksi Beccan teorian ..."

NÄYTTÄÄ: Kaunis Mia männäkaudelta näyttää kovin sironenäiseltä oheisessa kuvassa. Miahan puhui talossa avoimesti toiveestaan "käyttää nenäänsä kirurgin veitsen alla" ...".

SANOO: Mia Sanoo:" Mitä olette mieltä näistä renkaista, hyväksyttekö ilman virhepisteitä. Alkuperäisen näköisethän ovat. ..."

HALUAA: "Unissaan saa tehdä mitä haluaa..Saatan esimerkiksi pakata matkalaukun ja herätä siihen, että mutsi tai poikaystävä ravistelee ja kysyy mitä hittoa olen tekemässä."

TEKEE: "Eniten Mia tekee sormuksia. Hän on huomannut, että niihin ollaan valmiita sijoittamaan rahaa. - Jalokiviin ja arvometalleihin panostetaan, ja näin niistä ..."

KYSYY: "Mia kysyy: milloin ilmestyy Lerpallaan (juoppis osa 5). Vai onko jo tullut myyntiin? En ole löytänyt sitä mistään etsinnöistä huolimatta. ...
Mia näkee kuinka pieni tyttö kiipeää telineitä pitkin liukumäkeä, pian tyttö tippuu lumeen. Mia säntää sinne "Älä itke, missä sun äiti on" mia kysyy ..."

MENEE: "Harri kysyy käydäänkö sohvalla, Mia menee vessaan, Harri kertoo menevänsä seuraavaksi. Vessassa olikin joku. Mia sanoo että joku siellä katteli molo kädessä ..."

KÄVELEE: Mia kävelee kaksi virstaa postiasemalle, ja kun ei tule mitään, niin se syyttää kylmyydestä ja herkeää onnettomaksi. Siinä on sitten pitkät selitykset ja ..."

TYKKÄÄ: "Mia tykkää Antti Tuiskusta"

SYÖ: "Tai hän ei syö juuri koskaan, mutta se mitä syö, sisältää kuitenkin enemmän energiaa kuin mitä hän kuluttaa. Jo päivän mittaan pikku hiljaa huitaisten ..."

RAKASTAA: "Mia rakastaa vain Bendellin rahoja. -Meidän on palattava nopeasti talolle, Cort sanoi. Davy Cort ja Birgil Hassan näkivät, miten tohtori Bendell ..." "Mia Tahdon sinut rakastamaan. Helmet kyynelten. Runoilija Sana vaan. Hiekka ja meri. Uinuu saan. Sitä mitä rakastan. Kuuma kissa. Istun tässä pöydässä taas ..."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.