IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

RakenneultraMaanantai 29.06.2009 19:35

Tänään iltapäivällä siis ultrailtiin. Onni vietiin ensin hoitoon, pääs kaverinsa Tuomaksen kanssa leikkimään, kiitos vaan Miia hoitoavusta! :) Oli ollu Onni oikeen kiltisti, eikä ollu yhtään kaivannu isiä ja äitiä.

Tällä kertaa oli huomattavasti mukavempi kätilö Lohjallakii, joten en aio enää vaihtaa synnäriä. :D
Pikkusella oli kaikki kunnossa, oli kasvanu viikkoihin nähen normaalisti, tänään on siis rv 19+6 ja koko vastas viikkoa 19+4 :) B-mitta oli 44,9mm. Ultrattiin aika kauan ja se kätilö selitti kaiken hurjan tarkkaan, mutta jäipähän ainaki turvallinen olo. Vauvan syke oli 140. Sukupuolta se ei ollu kovin innokas näyttämään, mutta pienen epäröinnin jälkeen kätilö sano siellä häpyhuulet näkevänsä, vaikkakin napanuora oli vähän eessä siellä jalkojen välissä, ettei niin hyvin nähny. Mutta pientä prinsessaa tässä nyt sit ilmeisesti odotellaan.

MRSA-kokeisiin pääsen lokakuussa vielä kertaalleen, jos ne on negatiiviset, saan ilmeisesti liikkua tällä kertaa osastolla normaalisti, mutta saan kuitenki oman huoneen, wc:n ja suihkun (voi että kun harmittaa :D ) Vauvaa ei kai myöskään saa viedä sit muitten hoidettavaksi, vaan hoito tapahtuu aina siellä omassa huoneessa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.