IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

rv 37+0 (33+6)
Paino 81.9kg (79.2)
Muutos/vko 898g (577)
RR 118/83 (132/81)
Pissa puhdas
Sf-mitta 35cm
Tarjonta rt
syke 165-185
Liikkeet ++
Kohdunsuu pehmeä ja kiinni, pituus 1cm

Noitten korkeitten sykkeitten ja kellertävän vuodon takia sain lähetteen äitipolille. Lääkäri epäili, että istukassa ois voinu olla jotain vikaa, tai sitte ton polvilumpion takia saadut kipulääkkeet ois voinu jotenki vaikuttaa.

Neuvolasta ajelin siis Vantaalle hakemaan Harria töistä, kun ei Onnia ois voinu oikeen sinne polille ottaa mukaan. Harrin työmaalla jouduttiinkii sit vaihtamaan autoon akku, meillä on vara-akku aina mukana, kun on ihan tiedossa, ettei tuo akku ainakaan aina lataa. Siitä sitte Lohjalle ajellessa taisin nappasta ylinopeussakonkii, ainakii salamavalo tolpassa välähti. Mitään hajuu ei oo, että paljo oon ajanu, kun ei autossa toimi nopeusmittari, eli jännityksellä jään nyt sit oottamaan. ^^

Lohjalla sitte kävin ensin antamassa ne mrsa-näytteet labrassa ja sitte mentiin sinne yläkertaan äitipolille. Siellä ne laittokii miut suoraan käyrille ja siinä ne sikiön sykkeet näyttikii ihan normaaleilta. Puolisen tuntia niitä + liikkeitä siinä seurailtiin ja sitte mie menin lääkärille, joka kyseli kaikkea ja sit vielä ultras. Mitään poikkeavaa sieltä ei kuitenkaan löytyny vaan kaikki näyttäis olevan kunnossa. Lapsivettä oli normaalisti, virtaukset normaalit ja vauva liikku normaalisti ja oli normaalin kokonen. Erittäin normaalia siis. :D Ja lääkäri arvioi, että suunilleen saman kokonen vauva ois tulossa, kun Onnikii oli. Onni oli siis 3300g syntyessään rv 38+2.

Sen jälkeen käytiin vielä Harrin kanssa Prismassa ruokakaupassa ja ostamassa Motonetistä vielä yks vara-akku autoon, joka saatiinkii sit vielä kotimatkalla vaihtaa.

Nyt illalla ois ollu vielä synnärille tutustuminen, mutta kun ei saatu Onnille hoitajaa, että oltais voitu molemmat mennä, niin jäi nyt sit välistä kokonaan. Ensinnäkään en haluu yksin mennä ja toiseks en mie tolla autolla ees uskaltais yksin lähtee, kun enää ei oo tälle päivälle jälellä vara-akkuja. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.