IRC-Galleria

Sininenäporo

Sininenäporo

ಠ_ಠ It's a fucking bazooka, you dumbass.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

yes<3Sunnuntai 01.08.2010 01:23

Täs oin nyt sitten tää mun ja marikin virallinen hääkutsu. että pistäkää kalentereihinne tuo kohtalon päivä.

ainii ja kepa kans!!


aaaoooooooooooeeeeeeeehhhhhhhggnnn mitä tämä on marikin isotädin aviomies on pasi puupponen? suuriko on maailma!

voi,Lauantai 31.07.2010 02:29

äiti heitti mut autolla siwaan, joka on tyyliin 100 metrin päässä, kun se oli enää 10 minuuttia auki ja tarvin jotain ruokaa huomiselle. Motiivi oli se, et näytin niin surulliselta.

eiks punaset silmät ja väsyneet kasvot oo muotia sitten? oh, se tunne kun pää vaan räjähtää eikä kestä, vaikka kuinka on yrittänyt.

loll otin tänään tosi upeita kuvia, kattoo nyt jos uskallan ladata niitä :,,, D naurattaa. kelasin kui siistii ois cossaa inceptionist, rankaa photoshoppailuu kuville vaan ja yess! sitten tajusin, etten ole 30 vuotias mies. tulin uudestaan surulliseksi.

pakko laittaa toi viel, joskus löysin curesta, varmaan yksinkertaisuudessaan ihanimpii cossikuvii ikin ;_;/

inceptionPerjantai 30.07.2010 03:26


oli aika muikea raina.

EIKU VOI JEESUS EI TOLLAST VOI OLLAKKAAN MIKÄ CLIFFHANGERI KOKO ELOKUVA JA EN KESTÄ. ei tollast elokuvaelämystä oo ollu since joku tsh 3. : D

päivän huvi:Tiistai 27.07.2010 02:05

Katsella TOTO tv:tä ku ravirahalla laukkaa karannut hevonen :D/ kyl tuol kiskassa ilo pitää repiä pienestäkin.

Mut mistä ne banaanikärpäset on revitty???? nyysin niiden dallaspullat joit ne on selvästi käyttänyt viikon aikana emoaluksinaan, niin ne kosti ja invades ittesä meijän kahviautomaattiin. hiton siistii saada kerran hukkuneita ja kiehuneita banaanikärpäsiä kahvin joukossa. etten sanois.

mindrapekö se 0li?Maanantai 26.07.2010 01:06pauli ja katja feattas tät upeesti samalla ku katja teki musta sen vaatteiden kierrätyskeskusksen. Sain coolin vi8lapaidan ja 5 tyynyä!

Eimut on niin onnellinen et mulla on enää 5 työvuoroo jokelas : DD sellanen rutiini tullu et riitelen yhen papan kanssa toto:n hevosvirheistä (siis riitelen, kovaan ääneen, ja se huuta ain "PERKELE ite katoin telkkarista ne aamulla!") n. joka aamu, sama kaava, aina, ja sit se ostaa mulle suklaapatukan lohdutukseks ku oon ain kuiteki oikees (Y) hittovie.

olipas sekava. no, nukuin yöl 2 tuntia, menin aamuvuoroon, oon juonu sen jälkeen litran tehoa ja pussin karkkia tos söin. uppeefiilis.

Lopputulos. en pysty vieläkään kattoo itteeni vakavalla naamalla, kun mulla on toi peruukki. eilinen zombipantsu-anime saattaa myös heijastella. I feel like a drag. UPEE.

jjePerjantai 23.07.2010 16:30

Testikuvattiin eilen. Jollain tapaa pidän ihan sikana salamalla otetuista kuvista, niihin tulee se sellanen oma tunnelma ja näin. Pitäis vaan keksiä että miten sais kontrastit mahdollisimman vähäisiks, kuvaamalla auringonpaisteessa tms? Haluisin kumota salamavalon negatiivissävytteisen imagon mut oh well, kasvot ei vaan voi näyttää hyviltä : <

^Tää on mun suosikkeja.

Oli kyl hieno ilta. Haettiin kiinalaista, kuvattiin randomshittiä ku Linda jätti puolet sen cossist kotiin, (ylläri,) ja mein tulevii pukui suunniteltiin, pääsen tekeen aseen ;_;/, ja katottiin SELLAST ZOMBI-SARJAA jost ens yön saan pelkotiloja. Ja kaikki päätty siihen et Linda jäi luovuudenpuuskassaan koneelle ja mä nukahan OLOHUONEEN LATTIALLE siihen viereen. aiiiika perinteinen. nää all-nighterit ei oo mun juttu 8' D
oon nyt yksin himas, party partyyy~ vissiin ompelen natsun pukuu jos sais sen viel kesän aikan tehtyy!

jepaje!Tiistai 20.07.2010 17:14


oli aika wtf kun se tuli jo tänään :, D tilasinko torstaina? Siit kyllä tulee oikein mukava kun sen piikeille saa :3 hihii.

ja apua mitä tää on, oon kuunnellu SNDS:n Oh! kappaletta ja voi elämä - väitän että osaan jo tanssia useemmaan kasin 8_____D ne on vaa ne jalat, hypnotisoi.

no kyynel.Perjantai 16.07.2010 04:20

Olen pisamaisempi kuin koskaan! Niitä on kaikkialla: leuassa, poskissa ja käsivarsissa! ;_;

Missä mun Natsu-rusketus on?

piirtelin tänään suunnitelmia elliotin takista... työajalla... ja illalla junassa tajusin et jätin ne suunnitelmat.... keskelle työtilan pöytää... bustaan siis itse itseni. AHKERA & TUNNOLLINEN. 8''''''''''''D yhyyy.

hell yes.Keskiviikko 14.07.2010 02:14

trololollollooo~~

NYT ON NATSU ALOITETTU, oi kyllä. Mul on kangasta, oh yeah. Vuosi kestin tän projektin käynnistymisessä mutta se on tehtävä loppuun mitä on uhonnutkin!
... joten, otin siis tänään aurinkoo sivubindit päällä mein takapihalla : DDDD onneks on kuusiaita ja puita ja niin.