IRC-Galleria

Rock out with your cock out...Sunnuntai 07.10.2007 19:54

Olipa rankka lauantai...

Aamu alkoi tuttuun tapaan päänsäryllä ja yleispätevällä rapeloheikotuksella. Wästi sopivasti soitteli vielä että nyt pitäis mennä jo roudaamaan kamoja. No mentiinhän sitä jahka ensin piti käydä pakollisella kahveella. Reeniksellä kamat autoon ja just kun piti lähteä tuli soitto että Kill The Romancen rumpali unohti haikkaständin. ok se mukaan ja menoksi. Kamat sisään Hannibaliin ja heti kaljat loiventamaan oloa...

Spinal Tap henki alkoi vahvasti kasaantua Amessionin ylle jo heti alkuunsa kun em. rumpali tuli organisaattorilta kyselemään missä Amession on (kaivaten haikkaständiä) ja herra promoottori osoittamaan meitä ja "ne on noi heebot joilla on kaljat käsissä". Nice.

Soundcheck oli käänteisesti joka tietenkin sopi meille helvetin hyvin. Perjantain keikoilla soundit oli melkoista tuskaa (Panssarinyrkki ja Razorblend). Kill The Romance ja Grendel kuitenkin vetivät hyvänkuuloista matskua ja soundit melkein ok ottaen huomioon että tapahtuman miksaaja oli oikeasti dj... Oli miten oli, saivat sitten rikottua yhden alapään jo ennen meitä.

Sittenhän se ilo vasta alkoi. Meidän soundcheck, miksaajana Tommi Kurki eli paras äijä hommaan ketä suomesta löytyy. Saatiin uudet 10 kertaa isommat alapäätkin lavan reunaan ja soundit kohilleen reilussa vartissa. Kova äijä toi Tommi. Mutta mitäs sitten? Naapurista eli elokuvateatterista soitettiin että baarista katkeaa päävirrat jos ei meteli lopu. Eli siis meillä oli oikeasti kunnon meisinki (mihin mainittakoon että silti oltiin ainoita kenen soundit ei sattuneet korviin).

Siinä sitä sitten soviteltiin että jos hieman siirretään keikkaa. Ja samantien kun leffa loppuu nii jyrähtää. Ok. Lisää olutta.

kello löi varttiavaille yksitoista ja alkunauha lähti pyörimään ja pullot alas baarihyllystä. Botne on kova juttu.

Rokrok... Settilista meni muistaakseni näin:

Alkunauha (war... war never changes)
In The Arms Of Armageddon
Obsession
No Regret
Thorns Within
Hate To Be Me
PanteraTikTakJanneHurmeMetallica aka Hei Me Ollaan Broken Joten Piä Kirjees Perkele One...
Condemned
(viikinkihenkinen olutepisodi)
Silence

Helvetin hyvä fiilis. Itse en itseäni edes monitoreista kuullut mutta eipä se juuri haitannut. Ja ainoa miinus oikeastaan oli että lava oli kaljakorin kokoinen mistä syystä siellä ei pahemmin voinut edes liikkua törmäämättä johonkin. Ja muistakaa että monitorit voi myös kaatua jos jalan nostaa nille...

Olutta olutta olutta ja paljon kehuja. Hiki. Kivaa.

Kurki tuli sanomaan että siinä vaiheessa kun pulloja putoili niin keikka meinattiin keskeyttää jos ei Kurki jotain tekisi. Arvatkaa mitä teki? Aivan... ei mitään. Jos heviä perkele haluaa niin sitä myös saa. Ainakin meiltä.

Aivan kauheet naamat, Grendel veti hyvin ja sitten muistaakseni ryypättiinkin niiden kanssa. Ainiin ja pikkujenny tuli sanomaan että Läski heitettiin pihalle kun se meidän keikan päätteksi kusi sinne uusiin alapäihin... Aivan vitun rok!

Rocktowniin päädyttiin, en muista oikein mitään. nyon hiki ja aivan hirveä olo... Onneksi kohta taas uudestaan!

Ainoata oikeata lavameininkiä ---> http://ruthlessreviews.com/pics5/bm2/bm1.jpg

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.