IRC-Galleria

Sir_Ratti

Sir_Ratti

jesus didn't tap

päivien päiväPerjantai 19.05.2006 01:50

Ships ahoy

Vastakappale ollut kuusamossa helläämässä jo kohta viikon ja meikällä alkaa olla ikävä :(
Eipä siinä mittään jos jollaki on mahdollisuus leikkiä rakkauden soturia ja lähettilästä mutta ei meikällä ainakaan itellä oo mitään tekemistä ollu tässä koko viikolla perkele. En jaksa pistää välimerkkejä enkä mitään kun annan tajunnan vaan vapaasti virrata.

Naapurin muinaisen ankeriaan kanssa pelattiin silti heroessia tuossa toissapäivänä. Se olikin sitten varmaan meikän viikon kohokohta vaikka meikältä meni siinä linnat ja kaikki alta. Voittamaton armeijaki kukistettiin niin jouduin itkeen itseni uneen. Kämppä on suorastaan sanottuna aika paskanen. En oo jaksanu kummemmin pistää rikkoja ristiin hyvinvointia edistääkseni. Ruokaa on laitellu ja tänään jaksoin roskat viedä. Lähinnä oon aikaa kuluttanu kattomalla elokuvia. Eilen oliki kova putki päällä kun katoin näitä uusia zombileffoja.
Ahisti ihan helvetisit kun ne zombiet juoksi siinä dawn of the deadin remakessa. Hyi helevetti !

Meikä tuossa kokeili pari päivää sitä atkinssonin dieettiä ihan tahtomattaan kun oli valintatalossa kanaa tarjouksessa. Ostin rintapaloja sitten melkeen 2 kiloa :D Hyvältä maistu ja tintu kun niitä siipaloin ja pannulla paistelin (osan grillasin) Äsken huomasin etten oo tännekkään mitään kirjoitellut vähiin aikoihin niin päätinpä sitten vähän purkaa sydäntä..

Eipä tässä sen kummempia tähän hätään. Paitsi että oli aika jännä tuo uus LOST


np. Flogging Molly - Factory Girls

"Slayed Richard and his court of Kings
He stole my heart and many other things
But me I took his crown
Wish he was here to steal it now"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.