IRC-Galleria

Sir_Ratti

Sir_Ratti

jesus didn't tap

simpauttajat ja seikkailutSunnuntai 27.01.2008 23:14

Perkele. Tupe täytti tosiaan eilettäin vuosia.

Juhlistettiin sitä sitten suomalaisittain ihan normien mukaisesti. Juotiin mitä käsiin saatiin.
Meikä joi mm. punkkua pullosta saunassa ja sitten kaikkia mahdollista. Humalatila oli väistämätön mutta käyttäydyin kuitenki omasta mielestäni tosi asiallisesti.

Illan päätteeksi lähdettiin kaarleen missä kukakin suoriutui miten suoritui. Joku sammu pöytään ja toinen tilas kokista. Tuli keskustelua uskonnosta jonkun randomin kanssa siinä pihalla valomerkin jälkeen, sitten menin pizzeriaan paukutteleen henkseleitä tyyliin "minä maksa, EI OO RAHASTA KIINNI" vaan olihan se kuitenkin. Kortti ei toiminut ja meinas jäädä paska käteen. Onneksi naiset pelasti. Delegoin sitten pizzojen jonottamisen eteenpäin ja lähdin käymään troijassa morottamassa Jopea ja kolleja, mikä osoittautui hyväksi ratkaisuksi koska jollakin oli jäänyt kebabateria syömättä. Pistin sen sitten surutta huiviin. Kova meno.

Troijan ovella pois lähdettyäni heitin lipat ja olkapää kiitti. Samapa tuo. Matkalla H-päähän piti käydä koluamassa muutama lumikinos, syystä tai toisesta. Kämpällä meininki oli sitten enemmän tai vähemmän haastavaa, varsinkin vaatteiden riisuminen (erityisesti kenkien) nukuin sitten.

Samaan aikaan täällä varjakassa isälläni kauko vaheralla oli ollut myös melkoista settiä. Kake päätti lähteä naapurin isännän kanssa tenuttamaan paikalliseen baariin jossa sankarit olivat ottaneet muutamat miehen, kuka sitä nyt kuivinsuin lauantaina varjakassa olisi? Baarista sankarit olivat jatkaneet Karvon Antin (kuuluisia varjakkalaisia) talolle juomaan jaloviinaa ja puhumaan merimiesten tarinoista (ette te naiset ymmärrä) jossa yö olikin mennyt varsin rattoistasti.

Isä oli tullut kotiin puoli seitsämältä, käyttänyt koiraa ulkona ja mennyt nukkuun. Kahdeltatoista herättyään (edelleen humalassa) isä oli ruvennut lämmittämään uunia ja päätti soittaa meikälle. Puhelu meni jotenkin näin "et arvaa mitä on tapahtunut *kertoo tarinan* , kun tuut sieltä kaupungista niin hae rivi kenoa ja naapurin isännälle sikspäkki. turhaan tässä koittaa selviämään ruveta, kun kelloki on jo mitä. Heippa"

Olen siis isäni poika.

PS: syö paskkoo

PPS: se mitä humalassa tekee, ei voi tulla myöhemmin kostamaan & kummittelemaan. on se niin mahtavaa olla päissään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.