IRC-Galleria

Sir_Ratti

Sir_Ratti

jesus didn't tap

saatana safarillaLauantai 08.03.2008 23:17

Taalla sita ollaan sivistyksen kehdossa, gran canarialla siskon ja aitteen kanssa.

Kovaa on ollut meno, meikaa on luultu ruotsalaiseksi ja oon laulanu karaokessa Titaniccia, PERKELE.
Eilen oltiin tosiaan vahan keitolla niin perkeleen baarimikot ei tajua, etta jos tilaa yhden kaljan niin haluaa myos yhden kaljan.

Eilen kavin nimittain tilaan pienessa sievassa olutta niin antoivat kaks olutta, shotin ja drinkin. Ajattelin etta sama juoda nama pois vaan kun menin tilaan niin sama paska vaan toistui. Meika ajattelin, etta jos sama ruljanssi jatkuu niin meika heraa aamulla jonku pappahomon vieresta (taalla on paljon homoja), lievasti tulistuneena totesin kyypparille loistavalla kielitaidollani, "UNO kalja POR FAVOR saatana!" niin sain kuin sainkin sen yhden kaljan.

Toisaalta pahin oli jo tapahtunut ja alkoholi vei miesta kuin ... nooh.. lasta pulkassa tai passia narussa. Siina tuli sitten parit tanssit vedettya ja muutama baari katsottua.

Kylla taalla meno on kovaa, mutta tosiasia on se, ettei norjalaiset,saksalaiset,ruotsalaiset eika englantilaiset osaa tanssia. Ja tama on totuus.

Tanaan taalla meidan hotellilla on joku Drag Show, joten odotukset on aika korkealla..

Ja niin, kavin tosiaan testaamassa kamelin lahtonopeuksia, voin sanoa, etta oli aika suuri pettymys. 22e siita, etta sai istua kamelin selassa 10min ja haistella paskaa. Mutta maisemat oli ihan siistit. Miinusta tulee myos siita, etta en saanut suudella kamelivauvaa. Paikallinen Manolo huusi "NO NO NO SENOR! only senoritas".. pahempia natsisaantoja, enta ystavallani Jukka-Matilla on kamppansa suhteen.. Etta tuota..

Taalla vino on halpaa mutta naiset karvaisia. Ja taalla ei ole suuria eika pienia rintoja, pelkastaan pitkia tisseja tai sitten paahtuneita rusinoita.

deus e fiel, ciao

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.