IRC-Galleria

Sir_Ratti

Sir_Ratti

jesus didn't tap

teenpä näinKeskiviikko 28.06.2006 09:07

Meikä alko vituttaan tuommonen sinkoilu ja säntäily ja kaikista eniten päivällä herääminen.
En nuku ollenkaan. Ootan että kello on kuus ja meen suihkuun jonka jälkeen lähen juoksemaan. Vittu. Sitten sinnitelen johonki yheksään viiva kymmeneen ja laitan nukkuun ja sitten munkilla herään oikeaan aikaan ja oikeasta paikasta. Ei tässä sen kummempia.

Vituttaa myös jännääminen. Meikä jännää nykyään kaikkea enkä osaa olla normaalisti ja oma itteni. Jännitti käydä kaupassa :D tai siis ei se kaupassa käyminen jännittänyt vaan se maksaminen. Tiesin että mulla on kortilla rahaa mutta silti jännitti että "entä jos siellä ei ookkaan, entä jos kortti ei toimikkaan" jne. Perseestä.

Jännitän myös kaikkia ihmissuhdejuttuja mikä estää/hankaloittaa niiden muodostumista kun ihmiset oikeasti luulee että meikä on joku HULLU. (on meikä vähän ottaen huomioon että näin pienenä painajaista jossa röllipeikko kuristi mua sen viitalla (mikä vitun viitta?) mutta oon myös ihan rento ja mukava) Mitähän muuta. Meikä saa ihan hyvin kyllä jäsenneltyä asiat tähän perseen boxiin täällä perseen galleriassa kello 6 aamulla. kun ei nukuta.

Olin tänään muuten päissäni. Juotiin päivällä parit kaljat. Oli ihan jees.

Kertoko meikä eilen että Dawsons Creekin Dawsonilla on helvetin iso pää ?

http://home.online.no/~sskivene/dawson3_year3.jpg kattokaa nyt

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.