IRC-Galleria

Sir_Ratti

Sir_Ratti

jesus didn't tap

illalla myöhään kirjoittelutMaanantai 11.09.2006 05:48

Meikä oli eilen tähän aikaan aika tuhannen päissäni.

Oltiin sotilaallisesti juomassa ja hyvinhän se meni. Jätkät muka katteli jotaki liisoja. Yliarvostettua hommaa semmonen. Jos juodaan niin sitten kans juodaan. Meikähän joi. Meinas tulla Maxissa itku kun sanoivat ettei visa electron käy. Kävelin sitten keputowniin ja otin jotaki syömistä. En syöny etes rinnuksille niinku yleensä. Sitten kymmeneltä aamulla oliki jo rapula. Sitä jatku koko päivän.

Kattelin kämpillä supernaturalia, prison breakkia ja pelasin call of dutyä. Tänään ois muka pitäny lähteä onnelaan sipasemaan vaan oli rapula eikä jaksanu. Meikä on tullu siihen tulokseen että jos meikän laihtuminen jatkuu samaa rataa ku miten nyt on käyny niin meikä on vuoden päästä joko 15 kiloinen tai sitten -15 kiloinen. En muista enää kumpi.

Mutta perse että on tiukka pelata jotaki sotapelejä. Ihan paska vaan kun ei voi huudella komentoja siinä pelissä niin pitää tyytyä sitten tässä omassa penkissä kuulokkeet päässä huuteluun. "VIHELTÄÄ! SUOJAAN!" jne. toisaalta ei meikä ite etes oikeasti huutele...

Meikästä on tullu ihan oikeasti outo ihminen. Oon oppinu tykkäämään ulkona hengailusta ja muusta siihen liittyvästä. Ootan innolla nyt tulevia lomia. Eihän niihin olekkaan kuin semmoiset
4 viikkoa.. eli "Fancy a Guinness?"

Ainiin. Eilen oli hotissa yks muija joka näytti ihan joltain 12-vuotiaalta :D meikä ei tajua miten semmoset ihmiset pääsee baariin. Ja toinen kysymys vois olla että miksi vitussa meikä oli Hotissa :DDD toisaalta humalainen varusmies tekee nopeita ja monesti vähän outoja ratkaisuja.

Eipä tässä muuta. Jatkakaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.