IRC-Galleria

Sir_Ratti

Sir_Ratti

jesus didn't tap

Ikävä.Maanantai 23.10.2006 01:50

Meikä on elämäni aikana rakastunut vain kaksi kertaa ja molemmilla kerroilla siitä on aiheutunut vain kiroilua ja sydänsuruja. Jos nyt tarkentaisin... Katselin itserakkaana omia kuviani ja huomasin että olen laiminlyönyt täysin erästä jota voisin sanoa tähän astisen elämäni suureksi rakkaudeksi (ei välttämättä) henkilöä jolle minä olen kaikki kaikessa. Minttu. Ihmiset joilla ei ole lemmikkieläimiä ei voi ymmärtää miten joku voi rakastaa pahalta haisevaa ja kuolaavaa ruttuturpaa niin paljon kuin minä tyttöäni rakastan.

Menin hiljaiseksi (mitä ei tapahdu useasti) enkä osaa kirjoittaa mitään järkevää. Minttu on jo vanha tyttö eikä energia riitä kuin syömiseen ja nukkumiseen, mutta aina kun tulen lomille näen niiden vanhojen sumeiden silmien takaa sen nuoren mintun johon minä yhdeksän vuotta sitten rakastuin. Siinä hetkessä on vain mies ja hänen koiransa sekä kuolematon rakkaus.

Suomalainen sotilas ei kirjoittaisi tällaista lepertelytuubaa normaalissa tilanteessa mutta ikävä on niin suuri että poikkeuslaki on voimassa.

Korpraali Vahera AE

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.