IRC-Galleria

Sir_Ratti

Sir_Ratti

jesus didn't tap

KarateMaanantai 27.11.2006 00:43

Kävin treeneissä. Vaivalla väänsin itseni sinne asti niin paikalla oli kolme(3) , portugaliksi trés (tai ainakin luulisin niin) , tyyppiä.

Mitä helvettiä. Mestari (tuntuu oudolta sanoa mestari, mutta kai se on oikea termi) sanoi että jos ei hommat ala muuttuun niin pitää ruveta karsimaan noita kertoja pois kalenterista. Joku salin vuokraaminen kohtuu kallista kolmelle. Vittu.

Väännettiin luolamies-ryuta. Tai siis minä väänsin minkä pystyin. Selkä oli vähän kipeä mutta siitä ei aiheutunut mitään ongelmia. Yhtäkkiä alkoi vaan voimat katoamaan jaloista. Piti sitten ottaa chillisti ja kuvailla kun muut väänsi.

En jaksanut kävellä kepeillä koko matkaa niin piilotin ne yhden puun alle. Joku vitun spede oli tietty kääntänyt ne sieltä. Sillon otti pattiin. Menin kämpille em. tapauksesta vittuuntuneena ja hississä meikää odotti yllätys. Meikän kepakot. Joku meidän talon spurku oli ottanut ne parempaan talteen ja käynyt testaamaan niiden huippunopeuksia ja ohjattavuutta ja parkkeerannut ne sitten sinne. Meikällä on ihmeellinen tuuri.

Enpä keksi muuta mainostettavaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.