IRC-Galleria

Sir_Ratti

Sir_Ratti

jesus didn't tap

peace tai turpaan.Maanantai 27.11.2006 21:36

Joo meikä on .. Voi helvetti..

Ei mitään. Aloitan alusta.
Kävin tänään siellä erikoislekurilla (niiden vesien tunnetuin kalamies. lääketieteen macgyveri siis)

Eniveis. Ensimmäisenä se haukkui rovaniemen lääkärit. Olivat tulkinneet ne kuvat väärin ja katsoneet että meikän pullistautumat ja prolapsiskset ja jotku helvetit oli ihan väärässä välissä kuin ne siis oikeasti oli. Onneksi eivat leikanneet siellä niiden tulkintojen perusteella.

Sitten se haukku meikät ihan lyttyyn kun oon kuulemma munaton ja avuton kun en oo itse huutanut ja reuhannut tarpeeksi saadakseni sitä hoitoa. Muita se ei haukkunut.

Valittelin tohtorille että meikän lääkitys on aika kova ja tuntuu että ois kokoajan ihan hirveässä rapulassa kun vetää suut makeaksi niillä niiden myrkyillä. Se sanoi että "jahas" hieroi hetken partaa ja pisti meikälle vielä lisää lääkkeitä. Jotaki relaksantteja. Meikä on taas pihalla niinku lumiukko. Äsken makoilin tuossa sängyssä ja tuntu siltä kuin täällä huoneessKa ois tuullut. Siitä ei sen enempää.

Kävin äitin kanssa treffeillä lääkärin jälkeen. Ihan vaan sen kunniaksi kun pääsin johonki leikkausjonoon ja kun ei tarvinnut lähteä takas kassulle ihan hetkeen.

Seuraava käsiteltävä aihe:

Rupesin tuossa automatkan aikana miettimään että onko meikän seuraavaksi kuvailema vaiva ihan yleinen vai voiko meikälle tehdä diagnoosin : paska jätkä.

Nimittäin aina kun meikä kiinnostuu jostain ihmisestä niin meikä ei osaa enää puhua sille kyseiselle ihmiselle mitään järkevää. Ainoat sanat mitä tulee on jotaki "kato kenkä / meikällä on paljon mp3sia" -tasoa. Meikä pitää itseä kuitenki supliikkimiehenä ja oon ollu monesti tuommosissa ns. sosiaalisissa pattitilanteissa ja sielläki on läppä lentänyt. Mutta oikeasti. Silloin kun pitäis keksiä jotain fiksua ja filmaattista sanottavaa niin alkaa päässä bugittaan ja henkinen ikä laskee siitä 15v jonnekki 6v tasolle. Perseestä saatana.

Nyt vois pistää suut makeaksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.