IRC-Galleria

Sir_Ratti

Sir_Ratti

jesus didn't tap

Oulu - sodankyläTorstai 30.11.2006 00:57

Tänään sujui päivä rattoisasti. Heräsin siihen kun kääpiö tuli huppu päässä huutamaan meikälle jotain. Hetken tarkkailtuani huomasin että se olikin artturi kauluri silmillä. Onneksi meikällä ei oo koskaan ketään naisia kylässä (johtuu siitä että olen outo en ruma) kun ne saattais vähän säikähtää tuollaisia tilanteita. Meikälle ne on ihan tuttua kauraa.

Heräämisen jälkeen piti pistää heti vaatteet päälle kun oli kuulemma kiire. Yleensä herättyäni pyörin vähintään 3h bokserit jalassa. Pukeuduttuani join sumpit ja näppäilin konetta. Jälki fiilistelin vielä eilisiä biisejä ja katoin franklin vs silvan. Franklin sai ihan vitusti polvea. Rules. Mutta takaisin aiheeseen. Näppäiltyäni lähdettiin bussiasemalle ja kohti pohjoista.

Matkahuollon myyjä myi meikälle jostain syystä lastenlipun. En ymmärrä vihjeitä. Bussimatka alkoi silti ihan hyvin kunnes ennen pudasjärveä kyytiin tuli joku juoppo joka sitten päätti tulla meikän seuraksi. Kuuntelin sitten sen juttuja koko matkan ja pyyhin sylkeä naamalta välillä. Mahtava mies tuntui olevan.

Siitä sitten erottuani rovaniemen bussiasemalla meikän seuraan lyöttäytyi toinen vanhan koulukunnan kaurahattujuoppo. Puhuttiin sen kanssa tunti mm. Iskelmistä ja säästä. Se pyysi meikää sen kanssa laulaan karaokea mutta aikataulu ei antanut myöten. Mahtava mies.

Nyt pääsin sodankylään ja tulin suoraan osastolle. Ylihuomenna takas lomille. Rules. Päässä soi pienen merenneidon kiss the girl. Voisin suudella. Loppu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.