IRC-Galleria

Sir_Ratti

Sir_Ratti

jesus didn't tap

BOYS NIGHT OUT!Lauantai 28.01.2006 18:37

:D:D

Vauhtia ja vaaroja oli kyllä annosteltu eilen ja torstaina ilman mittalusikkaa! vooi poijjaat.


Kaikkihan alkoi siitä kun... *takautuma*


"Kello oli jotaki neljän pintaan kun perjantaina heräsin.. torstaina käytiin juhlimassa tupen synttäreitä sedulassa. Itse join kaljaa kävin vetämässä parit jamit. Kämpille menimmä hevi-janin kanssa katsomaan g.i Joe -clippejä. Hyvät jatkot. Tupe tuli sattuneesta syystä vähän myöhemmin ;) Wyrmi lähti sitten kämpillensä syömään suolapähkinöitä ja minä pistin nukkumaan.

Perjantai Episode:

"kuten sanoinkin heräsin jo joskus neljältä hirveään nälkään ja jomottavaan päähän. Join kupin kahvia ja kaikki huolet kaikkosi. Kävin suihkussa Tupen valvovan silmän alla ( ihanaa kun ystävät huolehtii).
Koomailtiin melkein kahdeksaan asti ja lähdimmä sitten kauppaan ostaan kaljaa ja kahvia :) tuhannen mutkan ja muun jälkeen olimme meidän kämpillä jonne oli jostain teleportannut kavereita. Ilta meni kaljaa juodessa ja tekkeniä pelatessa. Jossain vaiheessa pääsimme lähtemään keskustaan ja siellä suksimme kaarleen. Jossa eräs nokialainen tilasi James Bondin vodka martiinit. Kaarlesta mentiin kämpille kuljettuamme DaMax -ruudun kautta "

*takautuma loppu*

Nyt olen siskolla hoitamassa Elmoa ja hiukset eilistä lyhempinä. Eipä tässä sen kummempia.

äitille ja riitapukarille terveisiä ja herkkiä sanoja o/


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.