IRC-Galleria

Sir_Ratti

Sir_Ratti

jesus didn't tap

sarjassamme oudot unetTorstai 21.12.2006 12:47

Heräsin ekaa kertaa ns. ihmisten aikoihin. Oli pakko tulla heti kirjoittaan sitä unta ennenku unohtuu.

Eli. Olin unessa survivorssissa. Meikän kavereina siinä heimossa oli mm. Matt Hughes (UFC edellinen mestari. Kysyjille tiedoksi niin se on semmonen vapaaotteluhässäkkä) Saarella ollessamme eräällä tyypillä meni eräässä haastessa käsi paskaksi polttaessaan sen jollaki laavakimpaleella jonka kanssa piti jonglöörata. Kyseinen tapaturma oli jostain syystä meikän vika ja mut äänestettiin saarelta pois.

Tämä kyseinen Matt Hughes tarjoutui saattamaan sitten meikää pois heimoneuvostosta ja meillä tuli siinä matkalla jotaki hässäkkää niin ruvettiin tappelemaan. Potkaisin sitten tältä mestarilta ilmat pihalle ja löin wäcewällä suoralla samaan syssyyn leuan vinoon ja herran kahville. Matt Hughes sanoi että "mahtavaa!" ja antoi meikälle sen mestaruusvyön. Sen jälkeen ruvettiin jostain syystä leikkimään pikkuautoilla. Meikän pikkuautossa oli semmonen ominaisuus että se pystyi muuttuun näkymättömäksi.

Mutta eniveis. Ne meidän autoleikit meni niin villiksi että meikän pikkuauto meni jostain rivitalon seinästä läpi (oltiin yhtäkkiä siirrytty jonnekkin lähiöön leikkiin niillä autoilla). Seinän hajottua siitä talosta tuli joku muija yöpaita päällä huutamaan "mitä vittua täällä tapahtuu?" Vastasin naiselle että me kuvataan elokuvaa ja yhtäkkiä meikällä oli semmonen hirveä kamera kädessä ja se systeemi millä ne lyö elokuvissa aina sen "käy!" päälle. Mikä sen jutun nimi on? Voi vastata.

Oli lievästi outo uni. Matt Hughes ei unessa myöskään tiennyt kuka Anderson Silva oli vaan väitti kivenkovaan että keskiraskaansarjan mestari oli Michael Jackson :D

Muita uutisia. Tupe tulee tänään <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.