IRC-Galleria

Sir_Ratti

Sir_Ratti

jesus didn't tap

Joku paska kilpailuKeskiviikko 01.02.2006 07:50

Hah.

minut haastettiin johonki kädettömien pygmien kilpailuun .D:D: jossa minun tulisi kuulemma listata 5 outoa piirrettä itsestäni ja käskeä muiden kynäniskojen ja muikunruotojen matkia minua. (jos käsitin systeemin oikein) no eniveis here goes..

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä(paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun.

1. Pidän kännipäiväkirjaa johon kirjoitan suuressa humalatilassa sen hetkisiä meininkejäni. Kirjaa on mukava lueskella seuraavana aamuna krapulassa. (yleensä tekstistä ei tosin saa mitään selvää ja vaikka saisikin niin sitä ei ymmärrä sillä järjenjuoksu on ollut normaalia villimpää)

2. Tykkään jammailla ilman musiikkia. Sillä omasta mielestäni en pääse parhaaseen suoritukseen jos minun liikkeideni runoutta on rajoitettu jollain tietylly biitillä ( :D )

3. Keskustellessani ihmisten kanssa saan flashbäkkejä lapsuuteni lempisarjoista ( macgyver, ritariässä ja baywatch..) Tämä piirre haittaa minua siinä määrin, että jouduin kerran lähtemään baarista pois kesken kaiken sen takia, että sain tietää miten se saamani fläshbäkki jatkui (macgyver oli tukalassa tilanteessa jne. )

4. Keksin tapaamistani ihmisistä loukkauksia varastoon ihan vain sen takia,että jos joutuisin heidän kanssaan joskus sanaharkkaan olisin valmistautunut :D (tiedätte kuinka ikävää on joutua tilanteeseen missä tyyppi haukkuu sinua esim. kusimulkuksi ja sinulla ei ole mitään letkeää vasta-argumenttia ladattuna.. :( )

5. Kävellessäni yksin pidän varalta toista kättä kaulalla siltä varalta, että minua ei olisi niin helppo kuristaa takaapäin esim. pianonkielellä tai solmiolla (tai vaihtoehtoisesti käsi voisi myös torjua tulevaa puukoa jne.) Olen katsonut liikkaa elokuvia.


Nakki napsahtaa seuraaville:

Aade
T_a_u_k_k_i
mc-bomber
wemmu
FYYRER

mun oli pakko haastaa itse puolijumalat kun tavallisista kuolevaisista ei minun voittanut löydy :(

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.