IRC-Galleria

Sir_Ratti

Sir_Ratti

jesus didn't tap

HuomentaPerjantai 26.01.2007 14:18

Tänään on taas semmonen päivä, että tuntuu elämän olevan vain harmaa hetki kahden mustan välissä. Koira kitisee tuossa vieressä ja sisko käskytti meikää niinku alokasta ikään. Tänään pitäs revetä about tuhanteen paikkaan ja kolata piha. Vittu mitään järkeä kolata pihaa kun lunta tulee niinku aisaa esterin perseestä (jos sallitte ilmauksen).

Tupella ois tänään synttärit ja meillä on vissiin jotku bileet. Ihan rentoa nähdä miten siinä käy kun kaks kulttuuria törmää toisiinsa. Tupen tyttöystävän kaverit on kuitenki tavallisia ihmisiä ja meidän kaverit... no ne on vähän omalaatuisia. Meikästä ois ollu ihan jees jos ois pidetty eka joku semmonen pehmeä-lasku-ilta jossa tyypit ois eka voinu olla samassa huoneessa vaikka jonku 5min ja sitten ois nähty miten käy. No toivottavasti kukaan ei kuole tänään.

Itellä on ainakin semmonen olotila että asuis joku demoni päässä :D Ajatukset vaan harhailee eikä taas saa oikeen nukuttua. Eilenki rupesin pohtimaan jotain ihan omituisia juttuja, mm. sitä , että kuka on keksinyt jonku matematiikan ja että onko niitä numeroita edes oikeasti olemassa :DD Onneksi on south park niin voi nollata päänsä katsomalla sitä. Eilen katoin jonku jakson jossa kylen veljellä Ikellä oli suhde sen opettajaan. Se ike on vissiin esikoulussa.

Ja sitten meikä hurahti siihen Dotaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.