IRC-Galleria

Sir_Ratti

Sir_Ratti

jesus didn't tap

nazi occult metalLauantai 31.03.2007 17:28

Huh huh.

Oli eilen joku kokous ja saunailta, toisinsanoen tekosyy ottaa muutama alkomahoolipitoinen juoma. Aluksi oltiin seuran suurmestarilla Ipellä jossaki tuolla muilla mailla ja sieltä siirryttiin seuran nuoren leijonan kyydillä keskustaan. Oli hyvät keskustelut. intettiin mm. siitä kuinka pitkä aku ankka ois jos se olisi suhteutettu ihmisten mittoihin. Meikä oli sitä mieltä että se ois noin 150cm kädet pystyssä ja sulka päässä.

Keskustassa mentiin sitten kaarleen ja törpöteltiin siellä. Meikällä tuntu huppu heiluvan ihan hyvin kun en ollut syönyt päivällä juurikaan mitään. Otettiin ipen kanssa tanssilattia haltuun ja meikä koitti varmaan 100x käydä toivomassa p.diddyä. Eivät soittaneet.. samapa tuo.

Jossain vaiheessa iltaa törmäsin sitten pitkäsen pasiin ja sen lyhythiuksiseen kaveriin joka oli jossaki global domination -hommassa mukana. Meikä luuli aluksi että se on joku salaseura vaan selvis sitten että se onki joku pitkätukkien ja foorumi-ritareiden metalli-foorumi. Missä siis puhuttiin metallista musiikkina, eikä mistään harjateräksestä kuten odotin. Se ukko sitten esitteli meikälle kännykästä taustakuvia joissa oli sukellusveneitä ja hakaristejä. Aika velikulta.

Meikä notku siinä baaritiskillä ihan vakkarin elkein, eikä kelvannut kuka tahansa baarimikko kaateleen meikälle juomia. Oon nirso, mutta minkäs teet. Illan jälkeen lähdettiin sitten jokainen omille teillee, Ippe vielä jäähyväisiksi paineli meikän hermopisteitä yms. että varmasti ois aamulla paikat kipeät, ja oliha ne. Ihan saatanan tuskanen olo nyt.

Mutta niin. Kävin hakemassa sitten kebabtownista kunnolla evästä. Se työntekijä vissiin laski jotaki väärin kun meikä sai kebabranskalaiset, rullakebabin ja ison kokiksen yhdellätoista eurolla, tai sitten se vaan katto että meikä on niin päähänpotkittu by elämä, että se sääli meikää. Tärkeintä oli että sain ruokaa.

lyhyestä virsi kaunis, eilen oli mahtava päivä elää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.