IRC-Galleria

Sir_Ratti

Sir_Ratti

jesus didn't tap

mitä helvettiäPerjantai 27.04.2007 17:32

Aikuiset äijjät tulee sanomaan meikälle, että hommat on huonosti kun en oo maanantaina jälkeen kirjoittanut mitään. Ei passaa valittaa kun ei viikkorahaakaan maksa. Nyt on ollu hommat laskussa. Kattelin eilen kämpillä ELO_KUVIA ja äiti saatana hylkäs meikät. Ei soittanu koko päivänä niin soin ateriaksi sitten mysliä ja juustoa. Niin ja sitten vielä kananmunia.

Vappuhumu alko vissii eilen, tuolla oli jotaki kalsaripukuisia tyyppejä ranta täynnä soutamassa jotaki kajakkia. Onneksi en kuulu joukkoon somaan. Kaveri käski tulla kannustamaan, mutta en lämmenny idealle. Lähin käymään kaupassa niin joku konekillan punainen paska-auto oli turauttaa päälle ja hakkas tyyttiä vaan menemään. Vitun vässykät. Ois tehny mieli käydä sanomassa muutama valittu sana. Vittu äijät luulee olevansa jotaki uutta ja hienoa kun on mätsäävät haalarit ja vitun ruma auto. Pitäs jumalan käydä vähän jakamassa oikeutta niin ois hommat nousussa.

Toivottavasti meikästä ei tuu ikinä semmosta rasvalettistä läskiä jonka elämän kohokohta on ajaa vappuna jollaki vitun paskalla autolla jota kukaan ei pidä coolina. Tappaisin varmaan itseni.

Ei tässä kummempia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.