IRC-Galleria

Sir_Ratti

Sir_Ratti

jesus didn't tap

HOMMA nousussaLauantai 28.04.2007 16:41

Vittu heräsin jostain syystä täältä tuirasta vaikka piti mennä varjakkaan yöksi. Takista päätellen kävin tuon kebabtownin kautta, tai ainaki rinnassa on tuommoset vastaavat kastikkeet. Samapa tuo :D Homma on nousussa. Paitsi että on pahat rapulat, enkä päässy pyytään koiralta anteeksi kun tulin tänne tuiraan. Meikällä piti omasta mielestä ollu joku kyyti mutta seki sitten kusahti johonki. En muista sitäkään että mihin.

Tupe oli jättänyt meikälle tuohon keittiöön hyvän lapun, siinä sanotaan mm. että "vitun palikka, söit yöllä juuston vaikka ois ollu kaapissa oikeaa ruokaa, hyviä jatkoja" yms. yms.

Ei voi muistaa. Sitten tuo Säkkisen Matias oli kirjoittanu omaan päiväkirjaansa jonku meikän ja sen välisen puhelinkeskustelun, en kyllä siitäkään muista mitään.. se ei tosin tarkoita sitä etteikö sitä olis tapahtunu :D cdn-101#blogcomments <- tuossa tuo

Niin ja joo, sen muistan kotimatkasta että joku emäntä halus että vien sen ainolanpuistosta tuiraan ja sovin että voin saattaa sitä (kun se pelkäs että se raiskataan) no enives. se soitti sen kaverilla ja käski mun kertoa nimen ja osoitteen (siis omat) että jos meikä raiskaaki sen eukon ( :D ) niin ne tietää mistä mut löytään. Rentoa. Se eukko oli tosiaan vitun kännissä niin meikä ei jaksanu katella sitä. Se lähti käymään kusella jossaki pusikossa ( ;D ) niin se anto meikälle sen takin ja laukun, että "pidä noita" , mutta meikä herrasmiehenä nakkas ne maahan ja juoksin kämpille.

meikä mm. rules __________________&

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.