IRC-Galleria

Sir_Ratti

Sir_Ratti

jesus didn't tap

jepLauantai 28.04.2007 22:37

Selvästi ei ollu avautunu tarpeeksi aikasemmin niin pitää tilittää vielä lisää. Vittu.

Oli aika huonot taistelusuunitelmat kyllä laadittu eiliselle näin niinku ihan yleisesti ajateltuna. Sain tässä kotona syötyä ja juotua vähän kokista niin rupes pääki selviämään hitusen. Voihan helvettiläinen. Isäntä vieressä selittää jostaki hailuotolaisesta kalasääksestä tai jostaki ja tuossa näyttelee jotaki Web_kamera_kuvaa joka ei jostain syystä päivity. En nyt oikeasti pysy mukana kun tuota juttua tulee niin kovalla tatsilla. Samapa tuo.

Vituttaa vieläki se eilinen kun hajos ryhmä aika hyvin paarissa ja muistiki pätkii. Muistiki on niinku joku paskasti ripattu elokuva. Välillä semmosia mustia kohtia ja ainaki noista lähetetyista viesteistä voi päätellä, että päissään tuli oltua. Lensin vissiin siellä aika hyvin soolona kun en nyt äkkiseltään muista että kenen kanssa siellä oon hengannu yms. yms.

Pitäs olla ihan lakisääteinen juttu, että jokaisella humalaisella taistelijalla pitäis olla siipimies ja taistelupari mikä osais sanoa riittävän ajoissa, että meehän arttu kotia. Oot päissään. Vaan kun ei niin ei, ihan sama.

Housut oli ihan törsteessä kun rupesin tarkemmin tutkimaan. Mitähän helvettiä meikä oli niihinki tolskannu. Kaitpa se joskus selviää.

Isäntä sano, että turha ruveta yhtä krapulaa suremaan ja koitti tarjoilla meikälle kossuryyppyä. Voi olla parempi että jätän ottamatta. Nyt ei maistu. Koiran kanssa vähän tuossa painin niin alko sydämestä ottaan niin, että piti ruveta puhaltelemaan. Saatanan perkeleen helvetti. Päivän teemana on ollu mm. itselle tehty sopimus viinan käytöstä ja vielä tarkemmin sen vähentämisestä. Kyllähän tuon tietää että on tuhoon tuomittu suunnitelma jo alusta alkaen varsinkin kun ne meidän viinit on huomenna valmiit. 25l puhdasta rakkautta.

Ei meikällä oikeastaan muuta ollu. Jos tätä lukee joku joka tuntee itsensä loukatuksi yms. meikän eilisten toimien johdosta niin puolustuksekseni voin sanoa että olin päissään enkä muista mitään.

Hyviä jatkoja

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.