IRC-Galleria

Sir_Ratti

Sir_Ratti

jesus didn't tap
hahaha. En kerro vielä mille naureskelen, mutta valoitan hieman taustoja.

Heräsin tänään joskus 12.00 aikaan kun isällä oli yllättäen jotain paskahommia (piti irrottaa jotain laseja ehjinä jostain ikkunoista. vittu.) Sen voin sanoa, että ylitin itseni. Sain yhden lasin melkeen ehjänä irti, siitä irtosi vaan kulmasta palanen. Sitten piti naputella jotaki pikkunauloja irti niistä vitun puupalasista jostain syystä, ne puut nimittäin puheiden mukaan tultaisiin laittaan hyötykäyttöön. Meikä sitten irroitteli niitä vitun pikkusia nauloja niistä vitun palikoista irti, kuten käsketty oli. Saadessani hommat päätökseen isäntä ilmoitti että ne palikat pistettäisiin saunanpesään.. eli koko projekti oli tavallaan vain miehuuskoe. Kiroilin siinä sitten tuttuun tyyliin ja menin sisälle syömään.

Söin äitin tekemiä herkkuja kunnes onnistuin pudottamaan veitsen ja sanomaan "vittu" , siis ruokapöydässä. Jos meikä ois tiennyt että se laukaisee jonku ydinreaktion meidän äitissä niin oisin ollut hiljaa. Äiti rupes keuhkoamaan että "VITTU VITTU VITTU, sinunkaan suusta ei kuule mitään muuta kuin VITTU sitä VITTU tätä, Niinkuin se olisi maailman ainoa sana!" koitin sitten vetää yhtä coolisti kuin James Dean ja sanoin äidille näsäviisaaseen tyyliini, että sana vittu on yksi suomenkielen käytetyimmistä sanoista.. ei ois kannattanut. Äiti sanoi "vielä yks hauska kommentti niin saat pitkin korvia" :D sen jälkeen se sanoi jotain vätyksenä olemisesta ja siitä että hakee kohta kirveen jne. .. perussettiä. Kysyin kannattaako tuolla iällä mennä linnaan niin äiti sanoi että "tässä iässä ei haittaa vaikka pari vuotta linnassa istuis, saapahan valmiin ruuan eikä tarvi passata ketään vätyksiä" :D

Lopputiivistys oli, että meikä on paska niinku isäni :D:DDD

Meikä rakastaa meidän äitiä. Kuten oon joskus aikasemmin sanonut niin naisen pitää olla temperamenttinen eikä mitään maatuska/lahna.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.