IRC-Galleria

Sir_Ratti

Sir_Ratti

jesus didn't tap

eilisestäMaanantai 21.05.2007 20:27

En jaksanu aikasemmin kirjoittaa eilisestä mitään kun tuntui, että koko päivä oli yhtä kärsimysnäytelmää. Ekaksi kämpillä rupes vuotaan suihkussa hana ihan kunnolla niin tupe soitti siitä jollekki korjaajalle joka tuli sitten fiksaileen sitä, se koitti vakuutella meikälle omaa pätevyyttään selittämällä mulle innoissaan jostaki liittimestä, että siinä oli menny joku vastin paskaksi ja että siinä oli joku mittavirhe. Sitten se sulki sen koko hanan niin ei päästy suihkuun.

Ihan sama.

Päätettiin sitten tupen kanssa avata drink&fightin kesäkausi ja otettiin eka vähän ghettoboxingia missä vältyttiin isommilta haavereilta (meikällä oli edellisenä iltana auennu poski ku purasin siitä vahingossa) , ne meni sitten ihan hyvin niin päätettiin mennä tuiran piitsille painimaan (ei ole homoa jos vältytään katsekontaktilta). Kerettiin ehkä 10sec nujuta niin meikällä alko tuleen nokasta verta. Se ois ollu ihan hyvä jos se ois jääny siihen, mutta vähän aikaa puhaltelin ja jatkettiin uudestaan niin liukastuin jotenki ja löin leuan tupen päähän ja purasin samalla kielestä palasen. Meikä oli aika romanttinen näky kun suu ja nokka veressä siellä istuin nurmikolla verkkarit jalassa ja pipo päässä.

Illalla kävin hakemassa vielä isän juna-asemalta kun se oli käyny virossa. Tuliaisiksi toi mm. semmoisen lastin viinaa millä hukuttais koko hailuodon.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.