IRC-Galleria

Sir_Ratti

Sir_Ratti

jesus didn't tap

olipa sotaPerjantai 22.06.2007 13:07

Vittu, vähänpä osasin odottaa, saatana. Meikä ajatteli ihan innoissaan että lepi-reissu tiedossa yms yms. Vaan vittu sehän olikin ehkä elämäni suurin hajoitus.

Käytiin mm. makaamassa metässä ja kiikaroimassa tietä, sitten menin telttaan nukkumaan ja kuoltiin kun joku tappo. Keitin sitten puurot ja pakattiin teltta ja vedettiin joku 12-15km motivaatioreissu rinkat selässä.

Reissun jälkeen syötiin lisää ja lähdettiin sitten yöksi lompsiin mettään, tais olla kello 20.00 - 12.00 jotain suunnassa tiedustelua, illan viimeisillä hitailla meikä näki metsässä jotaki näkyjä. Yks kanto näytti mm. siltä kuin mummo ja pappa ois istuneet puiston penkillä. Piti hetki miettiä, että mitä vittua nuo tekee täällä metässä.

Sitten nukuin taas vähän jotain kantoa vasten ja sitten mentiinki jonnekki leiriin pystytteleen telttoja kun meidän kimppuun hyökättiin. Meikällä oli ase jossaki kuusen perseessä niin en päässy vastaamaan tuleen. Makasin sitten maassa kunnes joku skappari sano että tilanne ohi. Sitten purettiin taas teltat ja lähettiin hitoille.

Sitten meikällä ois viimesenä iltana ollu vartio ja kipinä vaan pistinki telttapatjan jänkhälle ja menin makuupussiin nukkuun. Nukuin vissiin 4h ja tuntu siltä kuin ois nukkunu kolme päivää putkeen.

Nyt oon kotona ja väsyttää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.