IRC-Galleria

Sir_Ratti

Sir_Ratti

jesus didn't tap

juhannusTiistai 26.06.2007 12:00

meikä on nyt riittävän hyvässä hapessa kirjoittamaan jussista. Se meni vähän niin ja näin. Vähemmän ja enemmän humalassa. Oltiin perjantaina ensteksi poikien kanssa kallella rillaamassa ja juomassa. Painittiin päissään ihan normaalisti ja juotiin saunassa boolia saunakauhalla aurinkolasit päässä. Sitten käytiin papparilla paistaan nuotiota ja jostain syystä nassen kanssa lähdettiin kaupunkiin. Pelottelin taksikuskia mm. kyselemällä. että mitä se tekis jos meikä pistäs puukon sen kurkulle.. meikästä ihan normaali kysymys.

Kaupungissa käytiin syömässä kebabit ja juotiin nassen rommipullo. Nähtiin keskustassa äijjä jolla oli pesismaila jossa oli wu-tangin logo. Sitten joku homo tuli morottaan meikää ja sano että sillä oli whitney houston muovipussissa, ennenkun kerkesin siitä kysellä niin se työnsi kielen meikän korvaan. Sitten pitiki paeta juoksemalla. Se rules, sitten heräsinki karjasillalta.

Lauantai taas oli toinen luku. Oltiin liikennepuistossa ja pelattiin korttia ja juotiin kaljaa, sitten oli joku breikkibattle puumalaisen peten kanssa ja vittuiltiin toisille kun se asu itä-kourassa ja meikä varjakassa. Oli vähän beeffiä. Sitten oltiinki torinrannassa ja porisin entisen ups.kokin kanssa ja sitten mentiin kaarleen. Kaarlessa meikä jotaki hiimaili ja sitten olinki taas kohta tuolla karjasillalla. Sunnuntaina lähdin sodankylään ja nyt oon täällä.

ei kummempia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.