IRC-Galleria

Sir_Ratti

Sir_Ratti

jesus didn't tap

sama laulaaMaanantai 16.07.2007 22:56

Pistettiin eilen tupiin kiertään sikalistat, meikä oli kuulemma komppanian kaunein mies ja jos meikän käskyjä ei ymmärrä niin täytyy olla idiootti. Yks mäkelä oli kuulemma mulkku jne.

Sitten tänään tanskanen soitti save tonightia ja meitsi laulo, sitten ku lopetettiin hommat niin löin pään semmoseen palkkiin mikä oli katossa. Hyvin on taas mennyt. Sitten pidin jotaki oppituntia joka oli ihan onnistunut. Eipä tässä tähän hätään muuta. Vituttaa kun kasvaa parta niin tiuhaa tahtia että pitäs melkeen 2 kertaa päivässä ajaa.

Sitten pääsen lomille vasta 28 päivä.

sitten se red hot chili pepperssin snow on tiukka biisi ja musen assassin kanssa.

Oon kyllä kuunnellu misfitsiäki. Ja nyt rupesin pohtimaan, että mitä niitä listaileen.

Ps: Eilen spedeiltiin tuvassa, meikällä ei ollu paitaa päällä ja siellä jammailin ja yhdeltä toiselta alikessulta puuttu housut (siis sillain että remmi roikku vapaasti) ja yliluutnantti tuli tupaan tuomaan jotaki koulutuskorttia meikälle. Siinä se sitten kyseli meikältä, että onko hyvä meininki. Sanoin, että tupapainit kehissä, kysyis sitten että onko menny niin intiimiksi, että yheltä jätkältä on pitäny ottaa housut pois. Meikä jääty enkä osannu sanoa mittään, sitten se meniki pois.


Tupapainit ja jämävitsit on armeijan parasta antia kun ei täällä ruokakaan niin kaksista ole.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.