IRC-Galleria

Sir_Ratti

Sir_Ratti

jesus didn't tap

Noniin, että tuotaPerjantai 24.08.2007 19:57

Miehekäs päivä, meikä heräs tänään jo ysiltä kun oli tarkotus lähteä tupen kanssa käymään aamulla lenkillä, kun eilenki oli yöhön asti painit tuolla liikennepuistossa. Operaatio oli sitten epic failure, meikä kyllä sai itteni hereille vaan en jaksanu lähteä juokseen kun oli kurkku vähän kipeä, kilautin sitten tupelle, että se käy lenkillä ja tulee tänne sitten kahville. Toimi se niinki.

Katottiin youtubesta pulp fictionin fucking short version jossa oli kaikki kyseisen elo_kuvan FUCK:it putkeen. Se oli tiukka. Sitten tupe lähti takas kämpilleen siivoaan kun sen vaimo tulee tänään kuusamon kosmoksesta. Meikä sitten sitten keräili ja pohti, että mitä sitä tekis ja päätin lähteä sittenki sinne juokseen. Juoksin niinku Nurmen Paavo ja tulin sitten kämpille suihkuun ja makoilin hetken tuossa matolla. Sitten meikän äiti soittiki meikälle, että tulla keskustaan. Otin tehtävän vastaan ja lähdin eteneen.

Meikä on edelleen sitä mieltä, että jokaisen itseään kunnioittavan nuoren aikuisen (miehen) täytyy käydä äitin kanssa ostamassa vaatteita ja ruokaa. Siinä ei mene omaa rahaa ollenkaan.

Meikä vihaa vaatteiden ostamista, se on vaan jotenki perseestä.

Nyt tulin tänne känpille ja ruoka on valmista.


PS: se piti vielä sanoa, että tykylevitsillä tullu uusia vilimejä ja the Cardigans on mahtava

http://www.youtube.com/watch?v=HDYiN-i2LhM

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.