IRC-Galleria

Sir_Ratti

Sir_Ratti

jesus didn't tap

asiakaspalveluLauantai 25.08.2007 07:26

Hieno ilta oli tiijossa, join ja olin humalassa.

Kävin TUPELLA (mikko moilanen haistaa paskaa ja hajoilee) ja otettiin siellä vähän juomista. Piti viedä sedälle vähän lidlistä energiaa, että maistuis jallua paremmalta.

Sitten mentiin baariin jossa oli toimintaa, mm. Ystäväni VALTTERI löi meikältä jollaki vitun drinksulasilla oikean silmäkulman auki (hieno työntekijä+BLOKKARI tämä mies) ja sitten NKM eli moilasen MIKE avautu meikälle siitä kun meikän päiväkirja junnaa paikallaan. Vois melkeen sanoa, että imeppä persettä. Minkä meikä sille mahtaa jos on tylsä elämä. Hyvä se jätkän on sanoa kun on itellä aktiviteettejä plus muita juttuja enemmän kuin pipoa. Bemari ja Bensat toisin sanottuna.

Meikä teki sen taas vaikka lupasin että jätän tekemättä. Olin GIGGLINGISSÄ siellä korokkeella tanssimassa, syy oli yksinkertainen; kukaan muu ei vetänyt siellä tunteella, niin oli pakko.

Tanssikaa ite paremmin.

Muuta huomautettavaa ei juurikaan ole, kävin kebabtownissa ostaan rullakepapin ja OON humalassa tätä kirjoittaessa, että jos tässä on jotain kirjoitusvirheitä, niin ei voi mitään. Meikällä on oiko_____Lukija lomalla, ja setä humalassa.


Sen lis'äksi pitää mainita seuraava..


NOTE TO SELF... Osta ruutupaita. Naiset arvostaa varmasti. Ainaki yks joka runoilee ja toinen joka harrastaa jotaki mihin liittyy luistimet.

PS: mitä kuuluu ja onko sitä naista näkyny?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.