IRC-Galleria

Sir_Ratti

Sir_Ratti

jesus didn't tap

muistelmat,Maanantai 27.08.2007 00:53

Ei jaksa pistää valoja päälle niin hankala kirjoittaa tätä paskaa näppiksellä KUN on pimeää. Että näin.

Eilen oli ipellä synttärit. Oli rennot kemut varsinkin kun ippe kertoi, että talossa on semmoset säännöt, että jääkaapista saa juoda olutta niin paljon kun haluaa jos laittaa omista oluista tilalle. Tietenkään ippe ei sanonut, että niitä omia pitää laittaa takasi saman verran. Meikä sitten vähän abusetti niitä sen sääntöjä ja muutin 4 omaa olutta varmaan kahdeksaksi sen olueksi. Tai siis, nehän oli minun oluita sen jälkeen kun ne poistu sieltä kaapista. Mutta siitä ei sen enempää.

Sitten siellä oli kans boolia ja sauna, ja eikä siinä vielä kaikki, sillä ippe tarjos myös meille terve_tulias_maljan. Se ryyppy oli konjakkia, se ei ollut kovin hyvää ja siitä viesti myös se, että siinä pullossa itsessään luki "HYVÄÄ KONJAKKIA". Voi jumalauta.

Keskustelut oli jees, Bronssoni oli päissään. Sillä oli ipen kanssa hyvät keskustelut

Ippe: Otatko jotaki paukkua? Salmaria?
Bronson: Hyi saatana meikä ei juo mitään paskaa!
Ippe: no mitä meikä tekee?
Bronssoni: Ihan sama jotaki paskaa, kunhan se on jäykkää, ei oo väliä, että mitä paskaa.

Hieno on tämä.

Sitten mentiin sinne radissonin alakertaan sinne nightiin jossa meikä osti jonku kossubatteryn joka makso 7e ja meikä hajos ihan totaalisesti. Mitä helvettiä ne kuvitteli. Ei se ollut, edes yhtään erikoinen drinkki. Kyllä meikä nyt jos maksaa jostaki paskasta 7e niin haluan, että se tarjoilija vähintään laulaa meikälle jotaki ikivihreitä tai vastaavaa. Vittu että alko vituttaan.
Vitutusta lisäs vielä se, että ippe sai saman drinkin neljällä ja puolella eurolla.

Meikä tuli vihaiseki maailmalle ja varastelin muiden juomia. Se rules.

Sitten jammailtiin siellä ja meikä kävi hakeen kebabtownista ruokaan ja morottaan yhtä Kinisjärveä kiksun edessä. Sitten koitin käydä kämpillä suihkussa mutta alko vituttaan tuo pikkunen kylpyamme (joka on joku lavuaarin kokoinen) ja jätin sen operaation sikseen ja menin nukkuun.

Moilaselle terveisiä, hajotkoon meikän tylsään elämään.

PS: näin kummisetää kebabtownin edessä, ajatteli taas ajaa pyörällä tyrnävälle. Sen toteemieläin oli muistaakseni poro, tai jotain semmosta me poristiin. meikä on hamsteri?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.