IRC-Galleria

Sir_Ratti

Sir_Ratti

jesus didn't tap

unimerkinnätTorstai 30.08.2007 15:21

no niin, nyt veti taas ihan hyvät pointsit nämä meikän unet tuossa kun olin nukkumassa.

Meikä oli aluksi siinä unessa jossaki sodassa tanskasen ja parin muun frendin kanssa. Oltiin jossaki suolla puolustamassa jotaki lyhtypylvästä kun meidän joukkueen viestit kulki sitä kautta (?) oltiin siinä ihan normaalisti miehitetty puolustukseen ja meikä kiinnitteli pistintä jo rynkkyyn kiinni kun vartiomies huusi, että "SUKELLUSVENE!"

Aivan. Siellä tuli sukellusvene sitä ojaa pitkin kohti meidän asemia, tunnistettiin se vene siitä kun siinä veden yläpuolella näky semmonen hain evä niinku hailla on. Se oli selvästi joku naamiointikonsti semmosissa uudemmisa oja-mallin sukellusveneissä. Keksittiin sitten äkkiä että miinotetaan se oja siitä meidän kohdalta, että se menee paskaksi se vene. Otettiin semmonen hirveä vyyhti niitä naruja ja leikeltiin niitä kaikkia eri pituuksia (siis niitä pätkiä siitä narusta) ja pistettiin jokaisen päähän telamiina ja lopuksi sitten sidottiin ne narut yhteen, että siitä tuli semmonen vähän niinku jonku viinirypäle-systeemin näköinen ja upotettiin se siihen ojaan. Sitten se vene törmäs siihen miinoitteeseen ja meni ihan paskaksi.

Sen jälkeen lähdettiin eteneen sieltä suolta kohti semmosta kartanoa vähän epärehellisissä aikeissa, meillä oli nimittäin ruoka loppunut ja tanskasella ei ollu enää sytkärissä kaasua, niin meidän piti varastaa myös sytkäreitä.

Hiivittiin semmosen ison lasiseinän viereen ja nähtiin kun mummo ja pappa hörppi teetä olohuoneessa ja luki jotaki lehteä. Syöksyttiin sitten siitä ikkunasta läpi ja valittiin vastustajat. Tanskanen veti sitä pappaa lettiin ja meikä kuritti siitä mummosta ns. Paskat pihalle. Sen jälkeen lähdettiin tutkiin sitä taloa. En tiedä mitä tapahtu, mutta meikä avas yhden oven joka sitten aukes semmosen hirveän rotkon yläpuolelle, siellä rotkon pohjalla oli semmonen pikkunen kaupunki joka oli ihan paskana kun sinne ne mummo ja pappa oli vyöryttänyt kiviä (?)

Roikuin sitten siinä ovessa joku 30min kunnes sain heivattua itteni yhdelle tasanteelle jossa meikän kimppuun kävi sitten joku eukko nyrkkeilyhanskat kädessä. Meikä tappeli sen kanssa siihen asti kunnes se sai lyötyä meikältä jotenki silmän paskaksi ja sitten ruvettiinki pussaileen sen kanssa.. en tiedä miksi.

Sitten vaan analysoimaan, että mikä oli kyseisen unen perimmäinen merkitys. Allekirjoittaneella ei ainakaan ole mitään hajua.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.