IRC-Galleria

Sir_Ratti

Sir_Ratti

jesus didn't tap

kovaa kamaaMaanantai 03.09.2007 21:42

Pikkusen meikä löysi komppaniasta uusia ulottuvuuksia. VITTU lämäreiden tuvassa oli xboxi jossa oli kaks (2!) ohjainta. Otettiin heti miehestä mittaa pugilismin muodossa (kysyjille tiedoksi, se on vanhan kaliiberin kontaktilajike alias nyrkkeily) Otettiin siinä ihan normaaleja matseja sillai, että ukot oli samasta painoluokasta.

Meikä sitten halus luonnollisesti jännitysti ja otettiin vitsillä semmonen heavyweight vastaan semmonen kunnon ruikuli/muikunruoto/kynis. Meikä ajatteli, että nyt lättylä heiluu ihan kunnolla niin että lepikot pölisee. Vaan totuus oli toisenlainen, vähänpä tiesin miestä valitessani, että meikän kynäniska olikin itse Roberto "Mano de Piedra" Duran, laskelmoiva nyrkkipukari jonka kädet oli kiveä.

Lopputulos oli saneltu jo ensimmäisessä erässä, Muhammed Alilla ei ollut paljon puheenvuoroa kun duranin nyrkit aloitti monologinsa. Voin sanoa, että lettiin tuli. Kerettiin joku 5 erää pelata kun musta mies makas kanveesissa ensimmäistä kertaa, Duranilla oli naamassa korkeintaan muutama vekki. Sama pukarointi kesti joku pari erää, kunnes meikä pääsi moukaroimaan ottalohkoon oikeen kunnon pommilla. Siellä makas Muhammetti ketarat ojossa aivan kahvilla. Kynäniska vei suht suvereenisti. Ottelun jälkeen oli pakko todeta, että tuo äijä (Ali) ei enää töitä tee.

Sitten meikä lähtiki ottaan kahvista hörppyä ja pyörittään tuota yhtä TOS-asiamiestä pitkin kasarmia. Tänään on ollut hieno päivä elää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.