IRC-Galleria

Sir_Ratti

Sir_Ratti

jesus didn't tap

unimerkinnätKeskiviikko 24.10.2007 13:53

Noniin, eilen otin taas lepoa tuossa JTK:n sohvalla ja tuli nähtyä siistejä unia.

Meikä oli unessa oma itseni, alikersantti vahera, mutta lisäksi mulla oli myös erikoisvoimia. Meikä osas manipuloida maailmankaikkeutta monilla erinlaisilla tavoilla. Meikä mm. osas liikutella asioita ajatukselle ja kaikkea.

Unessa meikällä oli kaverina joku pikkunen poika jolle todistelin voimiani mm. muuttamalla kuminauhan kädessäni semmoseksi verkoksi millä otin jonku ukon lennosta kiinni ja heitin seinään, lentäessään seinään se ukko muuttuki sitten semmoseksi superpalloksi ja jäi pomppimaan. Ei kestänyt kauaakaan kun meikä rupes pyörittään semmosta valotolppaa telekinesialla hirveällä vauhdilla kun se poika jäiki siihen tulilinjalle ja lensi seinään. Poika otti hittiä melko pahasti ja muuttu katkenneeksi pätkäksi jotaki kaapelia. Meikä joutu paniikkiin kun luulin, että se poika oliki kuollut. Otin sen kaapelin käteeni ja pyöritin sitä kädessäni ja yhtäkkiä se muuttuki taas pojaksi ja heräs henkiin.

Sitten lähdettiin jatkaan matkaa pitkin kaupunkia ja meikä muuttu semmoseki jättiläisrotaksi jolla tuli semmoset terät käsistä ja meikä repi asfalttia maasta (jostain tuntemattomasta syystä).
Yhtäkkiä olinki jossaki baarissa ja rupesin iskeen yhtä eukkoa meikän kyvyillä. Sillä naisella oli mukanaan joku puinen hevonen (?) kysyin siltä naiselta, mikä oli sen lempiväri ja muutin sitten sen hevosen vastaamaan kyseistä väriä.

Sitten oltiinki taas jossaki auton kyydissä ja joku nakkas lumipallolla auton ikkunaan. Meikä suht kärttyisenä työnsin pääni auton ikkunasta ja näin Seppo Taalasmaan ja Ismo Laitelan kolaamassa pihaa. Seppo näytti jostain syystä kotiteollisuuden Hynyseltä (?)

Sitten jossaki vaiheessa sitä unta joku äijä ajo polkupyörällä jotaki hullun isoa lumivuorta pitkin alas.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.